icon

Ako správne používať ručný parný čistič?

12. sep 2026

Ahojte. Na čo reálne používate ručný parný čistič? Idem ho prvýkrát skúsiť, mám na pláne sa vrhnúť na špáry na dlažbe na chodbe, ale rada si prečítam kde sa vám ešte osvedčil 🙂 ďakujem.

anonym_059ea8
12. sep 2026

ja mam taky velky ako vysavac s extra silou . pouzivam hlavne na okna a zrkadla.. kuchynsku linku proste vsetko ... mam niekolko utierok nachystanych na spinu .. a na koniec s nim prejdem aj zachod a hlavne dosku ... vyhybam sa len drevu ...

anonym_61b1af
12. sep 2026
@anonym_059ea8

ja mam taky velky ako vysavac s extra silou . pouzivam hlavne na okna a zrkadla.. kuchynsku linku proste vsetko ... mam niekolko utierok nachystanych na spinu .. a na koniec s nim prejdem aj zachod a hlavne dosku ... vyhybam sa len drevu ...

@anonym_059ea8 a linku nemáš z dreva?

anonym_a92d44
12. sep 2026
@anonym_61b1af

@anonym_059ea8 a linku nemáš z dreva?

@anonym_61b1af dnesne linky su z drevotriesky, vacsinou laminovane, lakovane, takze na nich sa uplne v pohode da pouzit parny cistic. Tam je toho dreva malo a aj to co je su triesky zlepene do dosky nejakym lepidlom

anonym_61b1af
12. sep 2026
@anonym_a92d44

@anonym_61b1af dnesne linky su z drevotriesky, vacsinou laminovane, lakovane, takze na nich sa uplne v pohode da pouzit parny cistic. Tam je toho dreva malo a aj to co je su triesky zlepene do dosky nejakym lepidlom

@anonym_a92d44 aha, a ja sa bojím s tým čistiť linku aby som ju neznicila 😄

anonym_a92d44
12. sep 2026
@anonym_61b1af

@anonym_a92d44 aha, a ja sa bojím s tým čistiť linku aby som ju neznicila 😄

@anonym_61b1af len treba dat pozor na hrany, niektore vodu prepustia, niektore nie. Moje nie, tak ho pouzivam aj na linku

malinovka333
20. sep 2026
@anonym_059ea8

@anonym_059ea8 co cistis prosim ta pekne na kuchynskej linke parny cisticom??

anonym_059ea8
20. sep 2026
@malinovka333

@anonym_059ea8 co cistis prosim ta pekne na kuchynskej linke parny cisticom??

@malinovka333 spary okolo sporaka, sporak, obklad za linkou , digestror, samotnu linku, umyvadlo, dvierka, uchytky , vydenzifikujem kos(mam ho v linke) proste vsetko co pride pod ruku

malinovka333
20. sep 2026
@anonym_059ea8

@malinovka333 spary okolo sporaka, sporak, obklad za linkou , digestror, samotnu linku, umyvadlo, dvierka, uchytky , vydenzifikujem kos(mam ho v linke) proste vsetko co pride pod ruku

@anonym_059ea8 aha no ja mam toto tak ze mi to staci utriet.stale nechapem co mas take zapatlane na uchytkach.samotnu linku, dvierka co s tym robis ze to musis taktp parnym cisticom drhnut?

anonym_059ea8
20. sep 2026
@malinovka333

@anonym_059ea8 aha no ja mam toto tak ze mi to staci utriet.stale nechapem co mas take zapatlane na uchytkach.samotnu linku, dvierka co s tym robis ze to musis taktp parnym cisticom drhnut?

@malinovka333 nie drhnut ale umyt .. nie kazdy rad pouziva nonstop chemikalie... niekomu to staci iny pouziva na cistenie paru ... dezinfekcia a umytie bez pouzitia chemie- to je parny cistit ...