icon

Ako sušíte veľké obliečky a deky?

3. jan 2024

Kde to susite baby? Nejaky xxl susiak? Na dverach?? Dakujem za typy

anickaaa6aaa
3. jan 2024

naj je sušička.

deti95060810
3. jan 2024

v dobrom počasí von na žinke, sušiaku, keď prší tak v sušičke...

stanulienkat
3. jan 2024

Normalne na susiaku. Ved to prelozim na polovicu.

minenkak
3. jan 2024

Normálne na sušiaku ,ale deky len sušička

basulaak
3. jan 2024

Odporucam naozaj tu susicku. Dam tam plachty aj postelne pradlo a hned po dosuseni obliekam.

neviditelnypes
3. jan 2024

Prehodené cez dvere. 🙂
(nie vchodové)

marca12
3. jan 2024

V zime davam na radiator preschnut a dosusim na susiakoch.

januska12323
3. jan 2024

Sušička alebo normálne sušiak. V lete vonku.

dankabetka
3. jan 2024

ahoj, ja na susiaku, otvorim ho - obe tie zlozene polovice a na jednu polku prehodim jeden paplon , na druhu druhy a do vnutra nastipcujem vankuse ( perem len 2paplony +2vankuse viac nie naraz). Paplony realne previsaju cez susiak skoro po zem. Od jari do jesene na balkone na snure, v zime takto. Ale uz budem mat susicku, lebo pracka vyzera, ze dosluhuje 😒

simca06022011
3. jan 2024

ked nie v susicke, tak susiak som mala taky vysoky - 170cm, cize som navlecky, plachty poskladala na zavesila. Na ten klasicky susiak ak teraz davam napr. plachty vynimocne tak to natahujem cez cely susiak jednu plachtu (mam postel 220x180 a matrac ma 38cm cize je to velke, napr navlecky poskladam zavesim dole a cez to n atiahnem plachut)
Ale to iba ak nahodou mam tolko pradla oprateho, ze nestiha susicka :DD

simca06022011
3. jan 2024

A najlepsie je mat vonkajsie susenie na to, na balkone to moze byt zavesene cele vystrete... v byte som to susila tak :D

viestta
3. jan 2024

Nikdy mi nenapadlo vesat to cez dvere. Bud na snure, na radiatore ale najcastejsie na susiaku. Uplne normalnom skladacom susiaku z Lidla, jedna prikrivka ptelozena cez rozlozeny susiak. Navlecky mi tam vojdu prelozene na polovicu uplne v pohode

tanyan
3. jan 2024

Obliečky preložím a na klasickom krídlovom sušiaku. Ale plachty zavesím na vešiak (klasický na oblečenie) a vešiak zavesím na madlo hornej skrinky vstavanej skrine na chodbe.

slavomira236
4. jan 2024

Najprv dam na susiak orelozene vecer pretocim na dalsi den dambeste na chvilu na radiator..v lete von na susiak tiez prelozene ked jedna strana vyschne prelozim na druhu. Postelne do susicky nedavam. Na moj vkus vyjde odtial dokrcene. Na susiak zaves tak ze je to pekne rovne