Ako sušíte veľké obliečky a deky?
Kde to susite baby? Nejaky xxl susiak? Na dverach?? Dakujem za typy
v dobrom počasí von na žinke, sušiaku, keď prší tak v sušičke...
Normalne na susiaku. Ved to prelozim na polovicu.
Normálne na sušiaku ,ale deky len sušička
Odporucam naozaj tu susicku. Dam tam plachty aj postelne pradlo a hned po dosuseni obliekam.
Prehodené cez dvere. 🙂
(nie vchodové)
V zime davam na radiator preschnut a dosusim na susiakoch.
Sušička alebo normálne sušiak. V lete vonku.
ahoj, ja na susiaku, otvorim ho - obe tie zlozene polovice a na jednu polku prehodim jeden paplon , na druhu druhy a do vnutra nastipcujem vankuse ( perem len 2paplony +2vankuse viac nie naraz). Paplony realne previsaju cez susiak skoro po zem. Od jari do jesene na balkone na snure, v zime takto. Ale uz budem mat susicku, lebo pracka vyzera, ze dosluhuje 😒
ked nie v susicke, tak susiak som mala taky vysoky - 170cm, cize som navlecky, plachty poskladala na zavesila. Na ten klasicky susiak ak teraz davam napr. plachty vynimocne tak to natahujem cez cely susiak jednu plachtu (mam postel 220x180 a matrac ma 38cm cize je to velke, napr navlecky poskladam zavesim dole a cez to n atiahnem plachut)
Ale to iba ak nahodou mam tolko pradla oprateho, ze nestiha susicka :DD
A najlepsie je mat vonkajsie susenie na to, na balkone to moze byt zavesene cele vystrete... v byte som to susila tak :D
Nikdy mi nenapadlo vesat to cez dvere. Bud na snure, na radiatore ale najcastejsie na susiaku. Uplne normalnom skladacom susiaku z Lidla, jedna prikrivka ptelozena cez rozlozeny susiak. Navlecky mi tam vojdu prelozene na polovicu uplne v pohode
Obliečky preložím a na klasickom krídlovom sušiaku. Ale plachty zavesím na vešiak (klasický na oblečenie) a vešiak zavesím na madlo hornej skrinky vstavanej skrine na chodbe.
Najprv dam na susiak orelozene vecer pretocim na dalsi den dambeste na chvilu na radiator..v lete von na susiak tiez prelozene ked jedna strana vyschne prelozim na druhu. Postelne do susicky nedavam. Na moj vkus vyjde odtial dokrcene. Na susiak zaves tak ze je to pekne rovne

naj je sušička.