Ako vyčistiť biele tenisky, aby nezožltli?
Mám biele tenisky, ktoré už by potrebovali poriadne vyčistiť, ale raz som si takto jedny vydrhla a po uschnutí zostali miestami žlté.
Čím ich čistíte vy, aby ostali naozaj biele? Do práčky ich dávať nechcem, skôr hľadám niečo na ručné čistenie, čo ich nezničí. Ďakujem.
látkové tak do pračky (pretože tie fľaky spôsobuje nerovnomerne schnutie a susenie na slnku) a syntetika ručne.
látkové tak do pračky (pretože tie fľaky spôsobuje nerovnomerne schnutie a susenie na slnku) a syntetika ručne.
@anonym_30a2f5 na akom programe perieš tie látkové? 😊
@anonym_30a2f5 na akom programe perieš tie látkové? 😊
@anonym_5468a4 na 20-30st max, 600ot ale keď periem tenisky tak toľko aby som zaplnila celý bubon a neobijali sa mi tam. Ešte sa mi nestalo aby som niektoré vytiahla zničené.
Dávam do návliečky od vankúša, dám 3 páry, potom vypchat suchými handrami a dať sušiť nie na slnko
Ja conversky v pracke na 20 st., odstredim a dam schnut do tiena spickou hore a latka k stene, aby na ne neslo priame slnko, potom sanetvoria tie flaky

Periem v pracke, normalne ich necham vyzmykat, po vybrati z pracky do nich nastrkam handry aby odsali nadbytocnu vodu, ktora sposobuje tie zlte flaky