icon

Ako vyčistiť fľaky od moču na matraci?

evazhoufova
Dnes o 08:44

Na madraci ako čistíte?

anonym_78ea60
Dnes o 08:49

Periem ten poťach

evazhoufova
autor
Dnes o 09:00

Nesnimatelny

anonym_ce3378
Dnes o 09:01
@evazhoufova

Nesnimatelny

@evazhoufova no to je asi blbe... v tom pripade je lepsie pouzivat tu podlozku z Ikea (alebo podobnu)... mozno budes musiet vymenit matrac ak sa ti nepodari to nejako vytepovat...

slavkadud
Dnes o 09:05

Asi len tepovacom by som skusila, inak mi nic ine nenapada. 🤐

rozculena
Dnes o 09:14

@evazhoufova Ja som si zavolala profi tepovaciu službu,to sama nevyčistíš

zuzubb007
Dnes o 09:16

Tepovacia služba, ničím iným to nepôjde

margotka17
Dnes o 09:18

@evazhoufova mne sa podarilo vyčistiť matrac s miešaným roztokom., ktorý mi poradila kamoška. Dala som 2 l teplej vody, 1 dcl octu, 3 polievkové lyžice sódy bikarbóny, troška gélu na pranie ( ak nemáš daj jar na riad) a 1,5 dcl vodky ( môže byť akýkoľvek lieh 40%, len nie farebný). Kartacikom som to vydrhla, môžeš zopakovať ak na prvý krát ostanú fleky.

simca06022011
Dnes o 09:18

jedine riadny tepovač, lebo ono ty to vies vycistit ale to treba aj tak vysat riadne.. a kupit ochranny potah na to

eduska
Dnes o 09:29

Zavolat tepovacku a pouzivat nepremokavu plachtu. Maju ich vsade. Jysk, Ikea, mklozkoviny, emi... Kludne kupit aj 2 a v pripade potreby vyprat.

anonym_e24c79
Dnes o 09:44

Enzymaticky odstranovac mocu, pachu a skvrn

anonym_78ea60
Dnes o 09:51
@evazhoufova

Nesnimatelny

@evazhoufova také sa ešte vyrábajú? Mali sme aj my nesnímatelný ale pred 25r

adiranka
Dnes o 10:03

poriadne a do hlbky jedine tepovacom.

mirka_a_hrasok
Dnes o 10:17

Ja si pravidelne požičiavam od našich Kärcher a vyčistí to všetko. Aj takéto veci.

anonym_10caa7
Dnes o 10:21

Vyhodila by som ho pokiaľ je to nejaký starý matrac keďže nemá snímateľný poťah. A do budúcna používať chrániče matraca. Ušetríš si starosti.