Ako vyriešiť problém s zaseknutou umývačkou?
mozno je ten dzindzik zbytocny a tak ho mozes odlomit. Ak nebol zbytocny, opravar prinesie novy a spravi aj kompletnu udrzbu, aby znovu fungovala ako treba 😉
nevies ho zasunut naspat? zohni sa a pozri ci nie je zaseknuty.. ak je v zaruke, tak potom skor ako zacnes riesit, volaj servis.
Ako ste to napokon vyriešili? Mne sa stalo presne to isté a neviem čo s tým...
@nikus98 dobrý deň, ako ste vyriešili problém vy? Autorka nedala odpoveď. Dnes sa mi stalo to isté.
Ja som ho nasilu zatlacila spat a po dalsom cykle ostal zase do polovice vonku.nasrala som sa a vypla manualne tu funkciu uplne.odvtedy ked zapipa idem k nej a jednoducho ju otvorim.ked bol u mna opravar na susicku spomenula som mu to a udajne posahana elektronika nejaky skrat v ovladaci toho vysuvneho mechanizmu.do opravy som uz neisla prezijem aj bez tejto 'vychytavky'
Ja som ho nasilu zatlacila spat a po dalsom cykle ostal zase do polovice vonku.nasrala som sa a vypla manualne tu funkciu uplne.odvtedy ked zapipa idem k nej a jednoducho ju otvorim.ked bol u mna opravar na susicku spomenula som mu to a udajne posahana elektronika nejaky skrat v ovladaci toho vysuvneho mechanizmu.do opravy som uz neisla prezijem aj bez tejto 'vychytavky'
@saxana000 ďakujem, manžel nakoniec našiel návod na YouTube ako to opraviť.
@saxana000 ďakujem, manžel nakoniec našiel návod na YouTube ako to opraviť.
@dominikakoll tak ho posli pls aj mne

Aka je to znacka.