Ako zabrániť zamotaniu obliečok v sušičke?
Periem ich samostatne a nedávam ich tam veľa, ale aj tak sa počas sušenia všetky natlačia do jednej obliečky. Zvonku sú potom suché a vnútri ostane mokrá kopa.
Pomohli vám na to loptičky do sušičky alebo je lepšie obliečky počas programu aspoň raz vytiahnuť a rozpliesť? Ďakujem.
Vždy ako pojednom vyberám z práčky po jednom poradíme a zložím na veľkosť ako sú na polici na seba, plachtu taktiež a nikdy sa mi to nestalo, ak iba nahadzem tak sú v guči
Práve dnes sa mi stalo, že všetko posteľné, ktoré som prala, sa zamotalo do plachty.Tu veľkú guľu bol problém vybrať z práčky a následne z nej vymotať obliečky na vankúše,paplony a malé vankúšiky
Este som nepocula o nikom komu by sa to nedialo 😁takze robum ako zvysok, 2-3x pocas cyklu rozbalujem
Poznáte suchý zips? Kúpil som si jedno klbko, stojí to pár euro a aj obliečky, aj plachtu podľa jej dĺžky v strede alebo na oboch koncoch spojím. Od tej doby nemám žiadne "gule" alebo zamotané ostatné prádlo v jednom. Predstavte si klasickú vianočnú salónku, niečo podobné robím s obliečkami a plachtou a v pohode sa aj v tom mieste operie.
Poznáte suchý zips? Kúpil som si jedno klbko, stojí to pár euro a aj obliečky, aj plachtu podľa jej dĺžky v strede alebo na oboch koncoch spojím. Od tej doby nemám žiadne "gule" alebo zamotané ostatné prádlo v jednom. Predstavte si klasickú vianočnú salónku, niečo podobné robím s obliečkami a plachtou a v pohode sa aj v tom mieste operie.
@pletko325 Zlozis to akoby na polovicu?
Nie, normálne to roztiahni a zviaž ako vrece v strede. Ak periem plachtu, tak to viažem na dvoch miestach, čiže rozdelím na tretiny, ako salonku.
Práve dnes sa mi stalo, že všetko posteľné, ktoré som prala, sa zamotalo do plachty.Tu veľkú guľu bol problém vybrať z práčky a následne z nej vymotať obliečky na vankúše,paplony a malé vankúšiky
@anonym_b43264 a vôbec tu veľkú guľu vyzmykalo? Lebo ja dávam zvycajne prať jednu plachtu a jednu obliečku vankúša a periny a pracka neni úplne plna a sa mi to zmota do vnútra do tej plachty a nevyzmyka to. Potom musím oddeliť a dať samostatne zmykat. Dva krát po sebe sa mi toto stalo.
@anonym_b43264 a vôbec tu veľkú guľu vyzmykalo? Lebo ja dávam zvycajne prať jednu plachtu a jednu obliečku vankúša a periny a pracka neni úplne plna a sa mi to zmota do vnútra do tej plachty a nevyzmyka to. Potom musím oddeliť a dať samostatne zmykat. Dva krát po sebe sa mi toto stalo.
@anonym_34531c Vypralo, vyžmýkalo, len sa všetko uložilo do napínacej plachty.

@anonym_autor zazipsuj ich