icon

Ako zachrániť zničené plavky po dovolenke?

Včera o 06:30

Baby, stalo sa to aj vám na dovolenke? Malej som kupila nové plavky zn. Konges Slojd a po dovolenke v Turecku zostali bodkove akoby sa do vlákien dostal piesok a už to nijak nešlo vyprať 🙈

1aduliatko1
Včera o 06:43

Ano, aj mne sa tak znicili plavky..od piesku

simsalabim
Včera o 06:48

Ano, piesok plavky nici, s tym treba pocitat. V Chorvatsku na kamennych plazach mi vydrzia niekolko rokov.

petamich
Včera o 06:59

No piesok sa dostane do vlakien a nejde to vyprat, obcas zafunguje, ked napr. to plavkove UV tricko natiahneme ako sa da, aby sme ten piesok vysuchali von, vtedy sa akoby vies dostat aj ty medzi tie "vlakna" ale inak to nejde 🙂 a nejde to ani vyprat, kedze je to realne akoby "dnu" v latke. S tym uz kazdy rok pocitam, preto nekupujem nejake extra drahe plavky.

anonym_90da01
Včera o 07:27

prva dovolenka? vzdy mam niekolko plaviek .. stare do mora a na plaz a novsie pri bazen v hotely

anonym_350bd8
Včera o 07:47

Ja chodim len na piesocne plaze a nikdy mi piesok ani jedny plavky neznicil. Niektore uz mam niekolko rokov a su ako nove. Takze toto pocujem prvy raz, ze sa mozu znicit.

kristina2412
Včera o 09:06

Mne sa to nestáva, ale detské plavky sú každý rok zničené,s tým už rátam .Postupne sa časť piesku vyberie, ale nikdy nie úplne.

petamich
Včera o 09:17
@anonym_350bd8

Ja chodim len na piesocne plaze a nikdy mi piesok ani jedny plavky neznicil. Niektore uz mam niekolko rokov a su ako nove. Takze toto pocujem prvy raz, ze sa mozu znicit.

@anonym_350bd8 neznicili sa len su zrnka piesku v strukture latky a hovorime hlavne o malych detoch, kedze predpokladam, ze dospely clovek zriedka v plavkach sedi, sucha sa po zadku, lezi a zahrabava sa do piesku.

anonym_350bd8
Včera o 09:39
@petamich

@anonym_350bd8 neznicili sa len su zrnka piesku v strukture latky a hovorime hlavne o malych detoch, kedze predpokladam, ze dospely clovek zriedka v plavkach sedi, sucha sa po zadku, lezi a zahrabava sa do piesku.

@petamich mne pri malych detoch jedny plavky nikdy nevydrzali dlhsie ako jednu sezonu, nie kvoli zniceniu ale, ze vyrastli z nich. A zeby boli znicene resp mali v latke zrnka piesku od piesku som si nikdy nevsimla.

anonym_21e7c7
Včera o 10:23

Každý rok máme nové plavky (proste sa zničia, ako nové už nebudú nikdy). Všetci. Preto už neinvestujem do ultra drahých krásnych plaviek (príde mi to zbytočné).

petamich
Včera o 11:10
@anonym_350bd8

@petamich mne pri malych detoch jedny plavky nikdy nevydrzali dlhsie ako jednu sezonu, nie kvoli zniceniu ale, ze vyrastli z nich. A zeby boli znicene resp mali v latke zrnka piesku od piesku som si nikdy nevsimla.

@anonym_350bd8 tak takto to napr. vyzera, odfotene UV tricko a tie bodky v strukture, su piesok, nic nezvycajne, na svetlych plavkach je to vidiet viac ako na tmavych, na tychto trickach obzvlast, nejde to vyprat, cast sa dostane von, cast tam zostane

saxana000
Včera o 21:35

Susicku ste neskusali? Ta mi vyklepela piesok aj zo zajdenych ponozuek a legin od piesku.neviem teda ci aj plavky ale skusila by som.