Aký prací prášok používate?
Ahojte, prosím ktorý prášok najviac používate?
Momentálne mám z kauflandu ani neviem názov, 5e stal a veľmi pekne vonia a aj vy perie vsetko.
Väčšinou Ariel alebo persil ale nie od nás z obchodu, kamoš nosí z Nemecka, cítiť ten rozdiel
Aký natrafíme v akcii .
Menej ako 0,15 € na praciu dávku.
Surf, formil, Ariel, Tesco...
Mam muza atopika,vela pracich prostriedkov mu robilo zle. A ku podivu obycajne kapsuly k-classic aoebo z dm denkmit mu nevadia. Tak kuoujem tie
Na pletene veci - perwoll svetloruzovy
na cierne veci - perwoll cierny renew
na biele veci - ariel gél mountain spring
na farebne klasicke tricka rifle atd - ariel colour kapsule
ak idem cistit nieco co je velmi znecistene , flakate, tak este pridam do bubna ariel prasok na skrvny
Pouzivam DMkove, aj prasok aj tekute. Najviac sa osvedcili a to som kupovala aj rakuske a kadejake 🤷♀️
vsetko z DM ich znacky - ziadny ariel ani persil, my sme z tychto dvoch mali pravidelne cela rodina po celom tele alergiu, vyrazky alebo co to bolo - dodnes mam v obchode zihlavku, len ked prejdem okolo 🙂 A ziadne kapsule - ked vidim zbytocny plast na tej malej kapsulke, nerozumiem, ako toto mohol nejaky deboš schvalit a pritom zakazat slamky atd
Moje deti su strasni spinduri 🙂 🙂 , tak je jedine Ariel alebo Persil- take tie silnejsie, na skvrny 🙂
Baby a nevychadza drahsie denkmit ? Niekedy mam pocit ze maju male balenia ale celkovo vychadzaju drahsie,ako keby mam kupit napr velke balenie persilu v akcii
Jeleň - mydlove vločky, Tierra Verde prací gél, perkarbonat sodny a zlcove mydlo. Na superflak lokálne vanish
@reddflowerlife denkmit v sacku zelenom prach na biele, bledomodry gel na funkcne veci, daky fialovy gel na farebne - tieto tocim roky dokola

Pracie pásiky