Alternatívy k Savo spreju: čo odporúčate?
Presne rovnaký problém, neminiem ešte ani polovičku a už sa mi nedá striekať, každé jedno balenie. Kúpila som v Lidli ich značku W5 proti plesniam - vyzerá veľmi podobne ako toto Savo, tak uvidím.
ved ho prelej do nahradneho rozprasovaca, kupis v jysk, tedi, kik....
@anonym_199c1e no to nie je také jednoduché. Tento uzáver sa nedá odšrobovať, by ho trebalo asi odrezať a tak preliať.
@anonym_199c1e len skoda ze sa neda ten uzaver odsrubovat kvoli bezpecnosti vzhladom na zlozenie 😂 zase niekto "mudry" chce radit k niecomu co ani nepozna 😂
@why_not sanytol mne vyhovuje viac ako savo a hlavne tak nezapacha
Ty hladas asi altrnativu k rozprasovacu, nie Savu ako poripravku. Savo ma alternativy, zavisi na co ho chces pouzit. Lebo na plesne na stenach je lepsou alternativou fungicid na to urceny, Savo je tak akurat na plesne v kupelni, kde sa da oplachnut. Na stenach sa kumuluju chlorove soli, ktore potom tahaju este viac vlhkosti a na vlhkosti sa robia dalsie plesne.
Ja nalievam Savo z flase do obycajneho rozprasovaca z Tedi, je pernamentnou fixkou z 3 stran oznaceny, ze je to Savo a vec vybavena, pouzivam ho len na obklad v kupelni, aj to velmi zriedka
@anonym_199c1e len skoda ze sa neda ten uzaver odsrubovat kvoli bezpecnosti vzhladom na zlozenie 😂 zase niekto "mudry" chce radit k niecomu co ani nepozna 😂
@why_not sanytol mne vyhovuje viac ako savo a hlavne tak nezapacha
@anonym_e34b48 ale no, ak chcem dokazem otvorit kazdy plastový uzaver, je to plast nie zelezo clovece
@anonym_e34b48 ale no, ak chcem dokazem otvorit kazdy plastový uzaver, je to plast nie zelezo clovece
@anonym_199c1e a naco sa trapit s uzaverom?ked existuje minimalne jedna lepsia alternativa? Minimalne v tom lepsia, co sa tyka zapachu lebo to savo sa neds dychat 😂 a ucinok rovnaky ako ma savo.
HG proti plesni, majú pre rôzne plesne rôzne produkty, účinnejšie ako Savo
@martinka17 oboje to je chlornan sodný.
@martinka17 oboje to je chlornan sodný.
@anonym_abacac Savo v kúpeľni na škárach pleseň neodstráni, ak si kúpim HG do kúpeľne - pomôže, bez námahy - strieknuť, nechať pôsobiť, opláchnuť vodou, hotovo. Asi predsa len tam bude viacej ako 1 zložka a nejaký ten rozdiel.
@anonym_abacac Savo v kúpeľni na škárach pleseň neodstráni, ak si kúpim HG do kúpeľne - pomôže, bez námahy - strieknuť, nechať pôsobiť, opláchnuť vodou, hotovo. Asi predsa len tam bude viacej ako 1 zložka a nejaký ten rozdiel.
@martinka17 musíš použiť savo na plieseň,nie obyčajné.Roky som ho používala v kúpeľni.
@martinka17 musíš použiť savo na plieseň,nie obyčajné.Roky som ho používala v kúpeľni.
@anonym_abacac nepomohlo mi Savo na plesen v kúpeľni tak účinne ako HG, mňa nepresvedčiš, lebo viem porovnať. Ale autorku áno.