icon

Ariel kapsule vs Persil gel: Čo lepšie perie?

Včera o 09:24

caute baby co vam lepsie vytiahne flaky od travy a blata z detskych veci? doteraz som prala v Persil geli ale pride mi ze tie farby dako blednu. kamoska mi nukala Ariel All-in-1 kapsule ze su super. nesmuzia vam to na pradle? ja mavam casto take biele flaky ked dam pracku moc naplno. periete v tom aj detske veci ci je to moc silna chemia?

anonym_f03c11
Včera o 09:35

Mne pride, ze skvrny vyperu oba rovnako. Vyblednutie farieb asi nezavisi od toho, v com peries, ale od kvality oblecenia. Ono "sperie" sa kazde oblecenie, niektore skor, niektore neskor.
Ja pouzivam Ariel kapsule, lebo mi to lepsie vonia. Periem aj detske veci.

lllinda
Včera o 09:43

@anonym_autor mne pride Ariel najlepsi abto som skusala uz asivsetko. Vzdy sa vratim k Arielu.

anonym_156cb7
Včera o 09:58

Ja mám Persil levanduľový gél a na silné fľaky dávam Vanish.

seblicek
Včera o 10:29

za mňa ani jedny, používam kapsule z dm, ak mám fľaky, tak to ich tekuté žlčové mydlo😉

zuzubb007
Včera o 10:31

Kapsule vôbec neperu dobre, rokmi som sa vrátila ku klasickemu prachu na pranie a top vypratie hocijaky je to rozdiel kapsule a prach za mňa mega

tuppuk
Včera o 11:59

mne sa najviac osvedcil praci prach klasicky, nie kapsule ani tekuty. normalny prasok...

alenka58
Včera o 12:07
@zuzubb007

Kapsule vôbec neperu dobre, rokmi som sa vrátila ku klasickemu prachu na pranie a top vypratie hocijaky je to rozdiel kapsule a prach za mňa mega

@zuzubb007 tiež som sa vrátila k prášku ariel a nepoužívam aviváž prádlo krásne vonia

annak14
Včera o 12:26

Ariel kapsule… periem s nimi uz dlhy cas,nevymenim za nic ine.krasne vyperie.ani s praskom som nebola taka spokojna.nemusim namacat,ani skvrny predpierat,vsetko do cista vyperie.za mna jednoznaacne naj prostriedok,plus super vonia.

stanik_67
Včera o 13:53

Ja na flaky pouzivam len to zlcove mydlo z DM. Za mna je to najlepsia vec.

anonym_1f4ba1
Včera o 17:34

Na fľaky /aj od krvi/ je najlepší prášok z aktívnym kyslíkom, len si teraz v rýchlosti nespomínam, ako sa volá. Kupujem ho v DM.

anonym_1f4ba1
Včera o 17:35

Jaj už som si spomenula . Volá sa Tierra verde.

saxana000
Včera o 21:24

Kapsuly a avivaz som uplne prestala pouzivat.mne prisli slabe na kratky prigram uplne nevhodne.maximalne hodim k velmi spinavemu pradlu jednu tabletu do umyvacky na odmastnenie monteriek a kuchynskych handier.ostavam verna klasickemu prasku. Ariel persil a savo podla toho ktory je momentalne v akcii.tekuty mam tiez ale skor vynimocne na sportove a velmi jemne veci.