icon

Bol by záujem o účinný čistič škvŕn?

8. júl 2026

Ahojte baby ak by bol na trhu cistiaci prostriedok ktory vycisti skvrny a flaky na, 1 krat myslim odolne flaky napr zasusena trava, krv aj po niekokych mesiacoch zasusena, vino, olej, makeup... Dajme tomu ze by takyto prostriedok prisiel na sk trh pri cene 15e za 150ml balenie. Staci naliat priamo na flak nechat posobit cca 2hod a potom preprat rucne. Myslite ze by bol o toto zaujem? Dakujem

autor
8. júl 2026

Nie je to savo dal by sa pouzit aj na farebne latky bez toho aby poskodil latku....

anonym_0fc3c0
8. júl 2026

vino, olej, makeup, trava, krv? To bola asi žena na rande a popíjala vínko a vonku videla svojho ex sediaceho v aute, tak za ním vybehla, hodila mu pohár vína na auto, ten sa naplašil a pridal plyn, prešiel ju (vznikla olejová škvrna) a prebehol cez obrubník, kde ju pá metrov ťahal po tráve (takže vznikla tráva a krv). Makeup mala prirodzene na sebe, bola na rande.
Super, toto sa predá ľahko.

autor
8. júl 2026
@anonym_0fc3c0

vino, olej, makeup, trava, krv? To bola asi žena na rande a popíjala vínko a vonku videla svojho ex sediaceho v aute, tak za ním vybehla, hodila mu pohár vína na auto, ten sa naplašil a pridal plyn, prešiel ju (vznikla olejová škvrna) a prebehol cez obrubník, kde ju pá metrov ťahal po tráve (takže vznikla tráva a krv). Makeup mala prirodzene na sebe, bola na rande.
Super, toto sa predá ľahko.

@anonym_0fc3c0 prosimta uz prestan pit dnes... Fakt ak sa neviete vyjadrit lebo okrem vanishu nepoznate nic lepsie tak radsej prosim nepiste... Je to dost trapne. A ano mam takyto produkt k dispizicii chcem ho uviest na sk trh ci tomu ty osobne veris alebo nie...

anonym_0fc3c0
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_0fc3c0 prosimta uz prestan pit dnes... Fakt ak sa neviete vyjadrit lebo okrem vanishu nepoznate nic lepsie tak radsej prosim nepiste... Je to dost trapne. A ano mam takyto produkt k dispizicii chcem ho uviest na sk trh ci tomu ty osobne veris alebo nie...

@anonym_autor Ospravedlňujem sa, ja som to nemyslel v zlom. Chcel som to len vtipne sformulovať.
na trhu je kopec podobne propagovaných produktov, ktoré fungujú tak na 10%, ak bude ten tvoj ozaj fungovať, tak ho uvítam na trhu.

mandzula
8. júl 2026

@anonym_autor Mam taky - Smacchio tutto. Stoji cca 2 €/250 ml.

autor
8. júl 2026
@mandzula

@mandzula kde to kupujes prosim ak to nie je tajne

mandzula
8. júl 2026
@anonym_autor

@mandzula kde to kupujes prosim ak to nie je tajne

@anonym_autor Cez eshop, podla toho, kde najdem lepsiu cenu.

autor
8. júl 2026
@anonym_0fc3c0

@anonym_autor Ospravedlňujem sa, ja som to nemyslel v zlom. Chcel som to len vtipne sformulovať.
na trhu je kopec podobne propagovaných produktov, ktoré fungujú tak na 10%, ak bude ten tvoj ozaj fungovať, tak ho uvítam na trhu.

@anonym_0fc3c0 mam otestovane osobne takze viem ze funguje inak by som toto neriesila... Viem ze kopec produktov na sk funguje tak max na 10-20% casto ani to nie... Maju velku reklamu a ucinok takmer nic... Mam vyskusane asi vsetko dostupnevna sk... Preto chcem uviest na trh svoj produkt za ktory rucim stylom vratenia penazi ak nefunguje

brrunetkaa
8. júl 2026

Mne na toto všetko super funguje žlčové mydlo. Mám pocit, že ho nikdy neminiem celé. Čiže ja nie, nekúpila by som iný produkt.

janiex81
8. júl 2026

Ja som maniak na výrobky HG. Majú aj odstraňovač škvŕn, zatiaľ zabral úplne na všetko, stojí okolo 8 eur pol litra. Ten máš tiež otestovaný? Je niečo, na čo tebe nefungoval?

anonym_877315
8. júl 2026
@mandzula

@mandzula objednala som, ďakujem za tip💗