icon

Čím to vyčistím?

24. júl 2023

Prosím poraďte, čím vyčistím toto? Je to z jedla a nejde to ani za nič dole. Rovnako je to aj na iných častiach.

Čím to vyčistím?
vulka
•
24. júl 2023

Normálne savom.

simca06022011
•
24. júl 2023

a to je co? cif tiez nefunguje? nie je to uz zniceny plast?

autor
•
24. júl 2023

@simca06022011 to je babat, mrkva, slivka a tak kadečo 😀.. súčasť mixéru. Zničené to nebude určite, mixér má týždeň aj s cestou. Cif nefunguje ani žiadne iné bežne dostupné prostriedky

simca06022011
•
24. júl 2023

fuha, tak to je potom taky dobre zafarbovaci materia. Skus savo, domestos.. co mas. Bieliace. Ale potom poriadne vyumyvaj. Mozes aj kefku skusit :D opatrne, lebo tieto plasty to schlpatie umyvanim casto a este viac sa to spini potom

viestta
•
24. júl 2023

nanohubka, okrem toho, ze to nasalo zlte farbivo z potravin tomu plastu nic nie je.
Ja by som tam nedavala ani savo ani domestos a podobne ekrazity, pretoze tie to sice vybielia ale zazeru sa do porov rovnako ako sa zazralo farbivo z potravin

biancarv
•
24. júl 2023

https://www.mojadm.sk/profissimo-hubka-na-necis...

Nanohubka sa len namočí do čistej vody. Zišlo mi s tým úplne všetko, ešte aj škrabance na aute.

autor
•
24. júl 2023

@simca06022011 akože nervy na to mám, 150 € to stálo , prvý krát som v tom Barát robila a také to zostalo zasr* té, že som neverila 😂 potom to umývaním zišlo do takéhoto stavu, ale pridala sa ešte tá slivka a ostatné potraviny 🥲..

@biancarv
@viestta skúsim, ďakujem. Môžem to aj pravidelné používať na čistenie ak to bude fungovať? Nezničím ho?

viestta
•
24. júl 2023

nie, neznicis

callisia
•
24. júl 2023

Nechcem ta strašiť ale ja som ten vrchnák z aventovho mixéra nevyčistila nikdy na 100%. Ale nepoužívala som nanohubky, ani savo či inú agresívnu chémiu. Vieš, keď v tom spravíš mrkvu či tekvicu, budeš to mať oranžové, keď brokolicu, tak zelené. Trochu to zíde keď v ňom naparíš jablko, hrušku. Ani umývačka to žiaľ nevyčistí dokonale.

autor
•
24. júl 2023

@callisia bože 🥲 ja som to chcela potom posunúť ďalej keď nám skončí obdobie kašičiek a také špinavé to asi nikto chcieť nebude😵

thereisabear
•
24. júl 2023

Prekarbonat a zaliať horúcou vodou.
Tieto parné mixéry nikto nemá úplne čisté, nemusíš sa báť, že nepredáš.

aliaray1
•
24. júl 2023

Mrkva vyjde tak, ze ju vytries kozmetickym tamponikom namocenym v kuchynskom alebo hocijakom oleji, olej viaze farbivo. Skus, ci ti vycisti aj batat a daj vediet.