icon

Čím vyperiem fľaky po hovienkach?

15. sep 2023

Ahojte, prosim v com podla Vas vyperiem flaky na dupackach od hovienok. Skusit vyvarit alebo nieco? Som z toho zufala.

thereisabear
•
15. sep 2023

Žlčové mydlo alebo puer

milanemila
•
15. sep 2023

Toto z Dmky je super. Ja ho pouzivam na vsetky skolkarske flaky a u mensieho aj na flaky od 💩

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
hipuska
•
15. sep 2023

To treba hneď namočiť to studenej vody, preprat v rukách. A az potom do práčky. Ak už si to oprala v práčke a fľaky ostali, už ti nič s tým neurobíš. Dobrý je aj sprej Dm na škvrny, ale teraz ho dosť dlho u nás nemali. Alebo ešte značky frosch

domak2
•
15. sep 2023

Predprat mydlom a je to. Byt zúfalá zo špinavých veci z ktorých za mesiac vyrastie mi nikdy nenapadlo.

eternity24
•
15. sep 2023

Bud žlčové mydlo, alebo aj tent sprej frosch je super, alebo aj vanish. Najprv preorať ručne, daj si rukavice pod studenou vodou, nie teplou ani vytvárať! A potom striekni vanish, nechaj postat 15 min a daj do pračky.

bylinka25
•
15. sep 2023

Čo ja mám skúsenosti, tak dojčenské oblečenie a plienky pre neter i synovca som najprv prala ručne s tzv. jadrovým mydlom, buď kokosovým, alebo obyčajným a až potom dala do práčky.
Ale to treba urobiť hneď. až potom dať prať do práčky.

helcanw
•
15. sep 2023

Hneď po vyzlečení namočit do vody s týmto! Dokonca aktuálne som prala novorodenecke veci znovu s tým praskom z dm - akurát na biele a veci ako nové 👍

autor
•
15. sep 2023

@beata_k to kde kupim?

autor
•
15. sep 2023

@eternity24 nezabralo mi to 🥺

autor
•
15. sep 2023

@domak2 no samozrejme ludia chapu, ze je to len vyjadrenie nasratosti, vzdy najkrajsie veci preserie az tak, ze to nejde dole 😑

vulka
•
15. sep 2023

Žlčové mydlo. Kúpiš ho v každej drogérii. Tekuté alebo tuhé. Namydlíš a dáš do práčky oprať.

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
15. sep 2023

@vulka dakujem moc 🫶

domak2
•
15. sep 2023

To je klasika 😅 Môj sa zásadne len do novej plienky vykadil.

autor
•
15. sep 2023

@domak2 to je este dobre ale to najmilovanejsie oblecenie ked ma, ale ked ma take na prikrm a starsie 😁 tak to ani za svet 😑

julia15
•
20. sep 2023

Vyvesiť na slniečko...krasne výťahá fľaky☺️