Fľaky na novom oblečení: Ako ich odstrániť?
Ahojte
Prosim o radu . Prala som dcere nove oblecenie a ostali mi taketo flaky (vid foto) uz sa mi to stalo aj predtym aj na nosenom obleceni to som si myslela ze sa niekde zaspinila a proste to uz nejde dole a to ani s perkarbonatom, ale teraz som prala uplne nove oblecenie a vazne netusim preco a odkial by mohli byt tie flaky?
Dakujem za radu typ co by pomohlo ...
@nika123o Mne sa tak urobili fľaky po praní na bavlnenom tričku. A to ani olej do prádla nepoužívam.
Mne pomohlo potrieť to tekutým žlčovým mydlom, nechať dlho pôsobiť a potom to znova vyprať. Iba v pracom gély, bez pridania aviváže resp. toho parfumu.
Ale to žlčové mydlo nechaj pôsobiť kľudne ak dva dni.
z oleja do prania
@anonym_9cb07c dcere periek oddelene a vobec nepouzivam avivaz ani nic iba gel
@nika123o Mne sa tak urobili fľaky po praní na bavlnenom tričku. A to ani olej do prádla nepoužívam.
Mne pomohlo potrieť to tekutým žlčovým mydlom, nechať dlho pôsobiť a potom to znova vyprať. Iba v pracom gély, bez pridania aviváže resp. toho parfumu.
Ale to žlčové mydlo nechaj pôsobiť kľudne ak dva dni.
@anonym_717ce7 tak dakujem vyskusam akurat sa bojim ze ta bunda a vlastne vsetko je farebne ci to nenarusi farbu oblecenia. A avivaz malej nedavam ani nam s manzelom ani nic na olejovej baze
@anonym_717ce7 tak dakujem vyskusam akurat sa bojim ze ta bunda a vlastne vsetko je farebne ci to nenarusi farbu oblecenia. A avivaz malej nedavam ani nam s manzelom ani nic na olejovej baze
@nika123o Nenaruší, je to mydlo, ktoré sa bežne používa.

z oleja do prania