Je 30 € za upratovanie dvojizbového bytu málo?
30€ za dvojizbový byt. Som totálne hlúpa alebo je to fakt malo?
@anonym_autor čo všetko robis ,koľko ľudí tam býva ,ako často sa ten byt upratuje
Nie je to málo, ak nemáš určené, koľko tam máš byť. Za hodinu je to dosť. Myslím, že za hodinu sa dá upratať byt, ak netreba umývať aj okná. A nikto sa ti nemotá pod nohami
Nie je to málo, ak nemáš určené, koľko tam máš byť. Za hodinu je to dosť. Myslím, že za hodinu sa dá upratať byt, ak netreba umývať aj okná. A nikto sa ti nemotá pod nohami
@anonym_e815f9 určite nedá ,ak chces upratať a nie len tak
Povedala som hneď nie. Teraz nad tým rozmýšľam. Nikdy som takto malo nemala. Ach jo. Ale v prvom rade som opatrovala. Toto bola vedľajšia činnosť.
@anonym_e815f9 určite nedá ,ak chces upratať a nie len tak
@minenkaa no áno, je rozdiel či je to upratovanie bežné,prach,vysávanie, kuchyňa. Wc, kúpeľňa, alebo zažraná špina, mastnota...
@minenkaa no áno, je rozdiel či je to upratovanie bežné,prach,vysávanie, kuchyňa. Wc, kúpeľňa, alebo zažraná špina, mastnota...
@anonym_e815f9 však to. Nepýtala som sa.
@anonym_autor podľa mňa málo.
Napíš aký rozsah prác a čas, okná?
co uz teraz bolo sa treba pytat
akože ako dlho by si ten byt upratovala? a kde, akom meste? neverím že taký byt upratuješ dlhšie ako 2 hodiny…
5-izbovy dom platim 30 eur za jedno upratovanie. Bežné- prach, vysávanie, 3 kúpeľne . Okresné mesto. 2 izbový byt nemôže trvať dlhšie ako 2 hodiny. 15 eur v čistom....? No skoro ako lekár.
5-izbovy dom platim 30 eur za jedno upratovanie. Bežné- prach, vysávanie, 3 kúpeľne . Okresné mesto. 2 izbový byt nemôže trvať dlhšie ako 2 hodiny. 15 eur v čistom....? No skoro ako lekár.
@martinka13 no zbohom. Pred 6rokmi kamarát platil pani 250€ za upratanie domu za deň.
@martinka13 k tebe by som nešla. Ale chápem na východe. V poriadku. Vždy lepšie ako nič.
keby mi doma dali 30 e tak v pohode 🤣
aby upratovacka zarobila v cistom viac ako nejaky inzinier. to kde sme
@anonym_10c86b tak poprvé nie je upratovačka ako upratovačka a snáď inžinier je inžinier a nie je odkázaný na almužnu. Mimochodom, tiež mám vš vzdelanie. K tomuto kroku ma donútili životné udalosti .A dnes fakticky remeslo má väčšiu hodnotu často. Problém je často nájsť elektrikára a pod.
Ako, som úplne outsider? Ak mi je málo 30€ ?
@anonym_10c86b
Mensi dom jedna kupelna Bratislava aj okna 200€
@anonym_10c86b
Mensi dom jedna kupelna Bratislava aj okna 200€
@anonym_0b99c8 a zdá sa Vám to v poriadku? Aj mne.
Pokial si nenajdes niekoho s podobnym mentalnym nastavenim, nebudes mat upratovanie ani za 30. 15 eur v cistom za hodinu je viac ako dost.
len za 4 3krídlové okná som platila pred 2 rokmi 60 eur
Pokial si nenajdes niekoho s podobnym mentalnym nastavenim, nebudes mat upratovanie ani za 30. 15 eur v cistom za hodinu je viac ako dost.
@anonym_10c86b no neviem, robila som cca 15€ za hodinu ale možno 2x náhoda.
elektrikár je elektrikár. upratovačka je upratovačka. pokiaľ nerobíš nejaké hlbkové špeciálne čistenie ktoré vyžaduje nejaké špeciálne skills, iba bežné upratovanie, tak neviem či by som písala o nejakom remesle so zlatým dnom 😏
niekto ti možno dá 200€ za dom. jednorázovo. pravidelne len kollár, nejaký minister, manažer z banky a podobne. takže ak chceš zarábať takto pravidelne, musíš loviť tam …
V poriadku. Vzdávam. Aspoň takto tu.
😏 veď debatíme. 200€ týždenne je 800€ mesačne. to fakt má bežná rodina na to?
Som vďačná za to, čo som mala a môžem mať. Ale tu rady...asi nie. Ale vďaka za informácie. Vážim si ich. Ostanem verná tomu svojmu.
nerozumiem vôbec tomu poslednému príspevku 😏 aké rady? niekto povie 30€ je málo, niekto že je dosť…
ale držím palce nech si zoženieš podľa predstáv…
nerozumiem vôbec tomu poslednému príspevku 😏 aké rady? niekto povie 30€ je málo, niekto že je dosť…
ale držím palce nech si zoženieš podľa predstáv…
@biba_18 rady na koňovi. 🙂. Lebo 30€ naozaj málo. Ale možno len môj zvyk. Možno je to ok cena. Neviem, preto som sa pýtala. Ja som aj opatrovala. Tak sa ti možno bije.
Minuly rok sme davali byt do prenajmu, 2-i, 100€ sme zaplatili za kompletne upratanie ALE vratane okien, balkona, rury, vnutra skriniek, mikrovlnky.....30-40€ je v BA normalna cena za bezne upratanie 2-i bytu, nie cez agenturu, tie su drahsie. A teda zalezi od toho, ze co presne je zahrnute v cene upratovania. Take bezne upratovanie ako robim doma ja, je takato cena.
Minuly rok sme davali byt do prenajmu, 2-i, 100€ sme zaplatili za kompletne upratanie ALE vratane okien, balkona, rury, vnutra skriniek, mikrovlnky.....30-40€ je v BA normalna cena za bezne upratanie 2-i bytu, nie cez agenturu, tie su drahsie. A teda zalezi od toho, ze co presne je zahrnute v cene upratovania. Take bezne upratovanie ako robim doma ja, je takato cena.
@anonym_f16b9f ďakujem krásne

Otazka je, ci vysavas a utieras prach, alebo umyvas aj okna atd? Mas to za dve hodiny ci 6? Atd.