icon

Je 30 € za upratovanie dvojizbového bytu málo?

Včera o 20:52

30€ za dvojizbový byt. Som totálne hlúpa alebo je to fakt malo?

Strana
z5
anonym_70a0c2
Včera o 20:55

Otazka je, ci vysavas a utieras prach, alebo umyvas aj okna atd? Mas to za dve hodiny ci 6? Atd.

minenkaa
Včera o 20:58

@anonym_autor čo všetko robis ,koľko ľudí tam býva ,ako často sa ten byt upratuje

anonym_e815f9
Včera o 21:00

Nie je to málo, ak nemáš určené, koľko tam máš byť. Za hodinu je to dosť. Myslím, že za hodinu sa dá upratať byt, ak netreba umývať aj okná. A nikto sa ti nemotá pod nohami

minenkaa
Včera o 21:01
@anonym_e815f9

Nie je to málo, ak nemáš určené, koľko tam máš byť. Za hodinu je to dosť. Myslím, že za hodinu sa dá upratať byt, ak netreba umývať aj okná. A nikto sa ti nemotá pod nohami

@anonym_e815f9 určite nedá ,ak chces upratať a nie len tak

autor
Včera o 21:13

Povedala som hneď nie. Teraz nad tým rozmýšľam. Nikdy som takto malo nemala. Ach jo. Ale v prvom rade som opatrovala. Toto bola vedľajšia činnosť.

anonym_e815f9
Včera o 21:14
@minenkaa

@anonym_e815f9 určite nedá ,ak chces upratať a nie len tak

@minenkaa no áno, je rozdiel či je to upratovanie bežné,prach,vysávanie, kuchyňa. Wc, kúpeľňa, alebo zažraná špina, mastnota...

autor
Včera o 21:18
@anonym_e815f9

@minenkaa no áno, je rozdiel či je to upratovanie bežné,prach,vysávanie, kuchyňa. Wc, kúpeľňa, alebo zažraná špina, mastnota...

@anonym_e815f9 však to. Nepýtala som sa.

jamimo
Včera o 21:18

@anonym_autor podľa mňa málo.
Napíš aký rozsah prác a čas, okná?

mamina7070
Včera o 21:23

co uz teraz bolo sa treba pytat

biba_18
Včera o 21:36

akože ako dlho by si ten byt upratovala? a kde, akom meste? neverím že taký byt upratuješ dlhšie ako 2 hodiny…

martinka13
Včera o 21:46

5-izbovy dom platim 30 eur za jedno upratovanie. Bežné- prach, vysávanie, 3 kúpeľne . Okresné mesto. 2 izbový byt nemôže trvať dlhšie ako 2 hodiny. 15 eur v čistom....? No skoro ako lekár.

autor
Včera o 22:06
@martinka13

5-izbovy dom platim 30 eur za jedno upratovanie. Bežné- prach, vysávanie, 3 kúpeľne . Okresné mesto. 2 izbový byt nemôže trvať dlhšie ako 2 hodiny. 15 eur v čistom....? No skoro ako lekár.

@martinka13 no zbohom. Pred 6rokmi kamarát platil pani 250€ za upratanie domu za deň.

autor
Včera o 22:09
@martinka13

@martinka13 k tebe by som nešla. Ale chápem na východe. V poriadku. Vždy lepšie ako nič.

zobaka
Včera o 22:14

keby mi doma dali 30 e tak v pohode 🤣

anonym_10c86b
Včera o 22:15

aby upratovacka zarobila v cistom viac ako nejaky inzinier. to kde sme

autor
Včera o 22:21
@anonym_10c86b

@anonym_10c86b tak poprvé nie je upratovačka ako upratovačka a snáď inžinier je inžinier a nie je odkázaný na almužnu. Mimochodom, tiež mám vš vzdelanie. K tomuto kroku ma donútili životné udalosti .A dnes fakticky remeslo má väčšiu hodnotu často. Problém je často nájsť elektrikára a pod.

autor
Včera o 22:27

Ako, som úplne outsider? Ak mi je málo 30€ ?

anonym_0b99c8
Včera o 22:27
@anonym_10c86b

@anonym_10c86b
Mensi dom jedna kupelna Bratislava aj okna 200€

autor
Včera o 22:30
@anonym_0b99c8

@anonym_10c86b
Mensi dom jedna kupelna Bratislava aj okna 200€

@anonym_0b99c8 a zdá sa Vám to v poriadku? Aj mne.

anonym_10c86b
Včera o 22:35

Pokial si nenajdes niekoho s podobnym mentalnym nastavenim, nebudes mat upratovanie ani za 30. 15 eur v cistom za hodinu je viac ako dost.

rozculena
Včera o 22:38

len za 4 3krídlové okná som platila pred 2 rokmi 60 eur

autor
Včera o 22:38
@anonym_10c86b

Pokial si nenajdes niekoho s podobnym mentalnym nastavenim, nebudes mat upratovanie ani za 30. 15 eur v cistom za hodinu je viac ako dost.

@anonym_10c86b no neviem, robila som cca 15€ za hodinu ale možno 2x náhoda.

biba_18
Včera o 22:39

elektrikár je elektrikár. upratovačka je upratovačka. pokiaľ nerobíš nejaké hlbkové špeciálne čistenie ktoré vyžaduje nejaké špeciálne skills, iba bežné upratovanie, tak neviem či by som písala o nejakom remesle so zlatým dnom 😏
niekto ti možno dá 200€ za dom. jednorázovo. pravidelne len kollár, nejaký minister, manažer z banky a podobne. takže ak chceš zarábať takto pravidelne, musíš loviť tam …

autor
Včera o 22:39

V poriadku. Vzdávam. Aspoň takto tu.

biba_18
Včera o 22:41

😏 veď debatíme. 200€ týždenne je 800€ mesačne. to fakt má bežná rodina na to?

autor
Včera o 22:42

Som vďačná za to, čo som mala a môžem mať. Ale tu rady...asi nie. Ale vďaka za informácie. Vážim si ich. Ostanem verná tomu svojmu.

biba_18
Včera o 22:45

nerozumiem vôbec tomu poslednému príspevku 😏 aké rady? niekto povie 30€ je málo, niekto že je dosť…
ale držím palce nech si zoženieš podľa predstáv…

autor
Včera o 22:46
@biba_18

nerozumiem vôbec tomu poslednému príspevku 😏 aké rady? niekto povie 30€ je málo, niekto že je dosť…
ale držím palce nech si zoženieš podľa predstáv…

@biba_18 rady na koňovi. 🙂. Lebo 30€ naozaj málo. Ale možno len môj zvyk. Možno je to ok cena. Neviem, preto som sa pýtala. Ja som aj opatrovala. Tak sa ti možno bije.

anonym_f16b9f
Včera o 22:50

Minuly rok sme davali byt do prenajmu, 2-i, 100€ sme zaplatili za kompletne upratanie ALE vratane okien, balkona, rury, vnutra skriniek, mikrovlnky.....30-40€ je v BA normalna cena za bezne upratanie 2-i bytu, nie cez agenturu, tie su drahsie. A teda zalezi od toho, ze co presne je zahrnute v cene upratovania. Take bezne upratovanie ako robim doma ja, je takato cena.

autor
Včera o 22:51
@anonym_f16b9f

Minuly rok sme davali byt do prenajmu, 2-i, 100€ sme zaplatili za kompletne upratanie ALE vratane okien, balkona, rury, vnutra skriniek, mikrovlnky.....30-40€ je v BA normalna cena za bezne upratanie 2-i bytu, nie cez agenturu, tie su drahsie. A teda zalezi od toho, ze co presne je zahrnute v cene upratovania. Take bezne upratovanie ako robim doma ja, je takato cena.

@anonym_f16b9f ďakujem krásne

Strana
z5