Je 30 € za upratovanie dvojizbového bytu málo?
30€ za dvojizbový byt. Som totálne hlúpa alebo je to fakt malo?
@anonym_autor jaj. akože kde hľadať upratovanie za viac ako za 30€? to mi nebolo jasné z príspevku…
ale poradiť fakt neviem 😏 pravidelne asi len cez známosti…
alebo ako som písala - jednorázové by sa možno zohnalo, keď vypratať zdedený dom alebo byt…
@biba_18 ako......mala som aj 50€ na hodinu,ale tu ma zožerú,lebo nie som PhDr.minimalne. V poriadku. Je pravda, že cez známosti 😔. Ale to neznamená, že to neviem.
@anonym_autor a prečo už nemáš?
@anonym_autor 😏 tak držím palce, ja som z ke a poznám babu čo odišla zo zamestnania a už len upratuje… ona viem že má nejakú sadzbu za hodinu + cesta…
@anonym_autor 😏 tak držím palce, ja som z ke a poznám babu čo odišla zo zamestnania a už len upratuje… ona viem že má nejakú sadzbu za hodinu + cesta…
@biba_18 ďakujem
Ja napíšem moju skúsenosť. Dom na dedine asi 120m2 podlahovej plochy. Nový dom, takže žiadna zažraná špina, ani zapratané nábytkom. Upratovanie veľké plochy -vysávanie, umývanie, prach, kúpeľňa +WC, okná podľa potreby. Bývali sme 2-3 ľudia bez malých detí. Jedna pani si upratovala svojím tempom 5 hodín za 30€. Druhá chcela 50€ a tretia to sfúkla za 3 hodiny a pýtala 100€ (tá bola iba raz). Teraz má upratovanie na starosti 14 ročný syn. 😀
zavisi od toho, kolko by ti to trvalo, ci si mas nosit svoje pomocky a kolko ti trva cesta + benzin. a treba to porovnat aj s inymi pracami. napr. doucovanie jazykov vs vzdelanym ucitelom bolo este pred par rokmi za 15e/hod, teraz nemam prehlad, ale asi to az tak nenarastlo. fyzio s vs, ktora sa neustale vzdelava, stoji okolo 30e/hod (mimo ba) - a z toho este plati priestory (dane a odvody neratam, to platis aj ty ako upratovacka). to, ze mas vs, je v tomto pripade jedno, lebo na tu pracu ju nepotrebujes. ak chces zarobit za hodinu viac, skus mozno v inej oblasti (spominas opatrovanie - neviem, ci starsich ludi alebo deti, ale mozno to by bola cesta).
Mne v okr.meste asi pred 8 rokmi chcel jeden dať 5eur / hod. Z jeho pohĺadu práca na max 2 hodiny.Taký 2 izb.mezonet, aj ožehliť košele som mu mala v tom čase. Taký zazobaný, lakomý trtko. Samozrejme som to nevzala.
@martinka13 k tebe by som nešla. Ale chápem na východe. V poriadku. Vždy lepšie ako nič.
@anonym_autor nešla by som ani na východe za 15e upratovať. Ale ani 250e by som nedala. To by muselo byť teda vyluxované, okná, žalúzie, aj stropy čisté. Neuveríš, ale mne núkali 3e v hrubom za hodinu upratovania kancelárii, kuchynky, wc verejné. Každý deň 2 hodiny by som tam musela byť už o 6h ráno do 8h. Od pondelka do piatku 😂
Za 30, nech si uprace sam
aby upratovacka zarobila v cistom viac ako nejaky inzinier. to kde sme
@anonym_10c86b to kde sme, aby sme si necenili pracu uoratovacky? 🤦🤷
to je co za otazka? nepises CO by zahrnalo upratovanie. je rozdiel utriet prach, povysavat a pozmyvat plus kupelka co su MAX 2 hodiny v 2i byte a 30e je dost. a je rozdiel k tomu umyt okna a sietky, prezliekat periny, umyvat spotrebice (chladnicka zvnutra, rura a pod) plus hlbkove cistenie, vtedy je 30 malo a mozes to robit aj cely den.
@anonym_10c86b A prečo by nemohla? Alebo je upratovačka nejaký odpad?
kamoška si tým privyrába nakolko je samoživiteľka, tiež má pritom vš.. Za dom berie 50€ - chodí raz týždenne a nežehlí ani neumýva okná, (okná sú zvlášť ak treba) a je tam cca 4,5 hod. - Východ Slovenska
mne pride 15€ na hodinu nacierno az az pre upratovacku
@biba_18 rady na koňovi. 🙂. Lebo 30€ naozaj málo. Ale možno len môj zvyk. Možno je to ok cena. Neviem, preto som sa pýtala. Ja som aj opatrovala. Tak sa ti možno bije.
@anonym_autor mne sa to zda malo.
mne pride 15€ na hodinu nacierno az az pre upratovacku
@anonym_06e04d kde ste vzali 15€/hodinu
@catherinah Ako dlho ti trva povysavat, utriet prach a umyt kupelku v 2i byte. max 2 hodiny. Aj to prehanam.
@anonym_10c86b a prečo nie,šikovným patrí svet a dobre upratovačky sú drahé
Je rozdiel upratať a upratať
30 € je malo. Ja by som nešla upratovať. Kľudne si vypýtaj 100 € aj 150 € aj viac. Za 30 € je to na smiech to by nikto nerobil.
@martinka13 k tebe by som nešla. Ale chápem na východe. V poriadku. Vždy lepšie ako nič.
@anonym_autor stredné Slovensko. No mne zas rozum zastáva keď si za upratovanie ženy pýtajú na hodinu ako IT-čkár. Ale tak je to otázka ponuky a dopytu. Ja ju priveziem, odveziem, vyjdem v ústrety časom upratovania...
@alica110 Ty budes nejaky zbohatlik. Ked ti pride cena 15 eur na hodinu pre upratovacku OK. Za to, ze ti povysava a umyje umyvadlo. Alebo si len uplne mimo. Ja vam doprajem vsetkym 15 eur na hodinu. Aj tebe v praci doprajem 2,5 tisic v cistom. Vsetci si zasluzite. Otazka je ci to vsetci dostanete.
30 € je malo. Ja by som nešla upratovať. Kľudne si vypýtaj 100 € aj 150 € aj viac. Za 30 € je to na smiech to by nikto nerobil.
@anonym_9982ae akoze 150 eur za 4 hodiny upratovania (dlhsie RD trvať nemôže)? To myslíš vážne? To je na hodinu cez 55 eur v hrubom. To čo si jadrový fyzik bez práce či čo?
Som vďačná za to, čo som mala a môžem mať. Ale tu rady...asi nie. Ale vďaka za informácie. Vážim si ich. Ostanem verná tomu svojmu.
@anonym_autor ja davam upratovacke 10 eur na hodinu. Upratovanim domu sa zdrzi asi 7 hodin, cize ma 70 eur za den. Inokedy su to okna, ale tie jej tiez trvaju tak 5 hodin. 30 eur je ok za predpokladu, ze maa urobit bezne upratovanie a povykladat veci z linky a komplet vyumyvat celu linku atd….bezne vysavanie, umytiw podlahy, umyt wc a kupelku, uzriet prach, pripadne vyumyvat dres. Ak sa jedna upratovanie po zurke, tak 30 eur je malo, napr dogracane sedacky, koberce atd…, za vyprataniw domu ponzosnulom sme dali napr 1500 eur, trvalo to dva dni ale to bola firma.
všetky čo sa tu zavzdušňujete - si neuvedomujete jedno - to sú načierno peniaze v čistom niekomu kto si privyrába. to nie je oficiálne zamestnanie na plný úvazok z ktorého si platí upratovačka odvody a ktoré si dá niekto do nákladov… ☺️ ja som v šoku keď to čítam že si nevážime prácu upratovačiek. ale v ďalšej diskusii čakáme energošeky na 25€ a v ďalšej že nedáme 80€ na kaderníčku lebo to je veľa… ale upratovačke dáme v pohode 15€/h… veď hej ☺️
@anonym_9982ae akoze 150 eur za 4 hodiny upratovania (dlhsie RD trvať nemôže)? To myslíš vážne? To je na hodinu cez 55 eur v hrubom. To čo si jadrový fyzik bez práce či čo?
@martinka13 a čo si dnes kúpite za 30€ . Idete do obchodu zaplatíte za na nákup zakladne potraviny 30€ a máte polo prázdnu tašku.
@alica110 Ty budes nejaky zbohatlik. Ked ti pride cena 15 eur na hodinu pre upratovacku OK. Za to, ze ti povysava a umyje umyvadlo. Alebo si len uplne mimo. Ja vam doprajem vsetkym 15 eur na hodinu. Aj tebe v praci doprajem 2,5 tisic v cistom. Vsetci si zasluzite. Otazka je ci to vsetci dostanete.
@anonym_10c86b Ty si dobre mimo.
@anonym_autor stredné Slovensko. No mne zas rozum zastáva keď si za upratovanie ženy pýtajú na hodinu ako IT-čkár. Ale tak je to otázka ponuky a dopytu. Ja ju priveziem, odveziem, vyjdem v ústrety časom upratovania...
@martinka13 lenivý človek nech si zaplatí, aby mu niekto cudzí išiel umývať wc po jeho moči. Alebo mastnú linku, digestor, keď sa mu nechce po každom varení utrieť. Či povysávať, alebo dať mužovi do ruky handru a pronto. Tak prečo by si nemohli vypýtať za takúto službu viac ako predavačka? Tieto služby sú čoraz viac vyhľadávané a preto si treba aj vážiť, že niekto vôbec príde.

@anonym_autor jaj. akože kde hľadať upratovanie za viac ako za 30€? to mi nebolo jasné z príspevku…
ale poradiť fakt neviem 😏 pravidelne asi len cez známosti…
alebo ako som písala - jednorázové by sa možno zohnalo, keď vypratať zdedený dom alebo byt…