Je Whirlpool práčka s horným plnením stabilná?
Zdravím, máme malú kúpeľňu a uvažujeme o Whirlpoolke s horným plnením. Je to fakt také nestabilné pri žmýkaní ako sa hovorí? Bojím sa, že mi to bude cestovať po celom byte. Tiež ma zaujíma, či sa ten bubon dá ľahko vyčistiť od usadenín, lebo to vyzerá dosť neprístupne.
Ešte doplním, že tú zpredu plniacu podľa mňa udržiavam viac, ako tú predým, lebo tuto umývam sklo a to gumené tesnenie, v ktorom sa usádzajú zbytky po praní. Predým som ju len pretrela raz za čas, šmarila do nej tabletu na čistenie, alebo liter octu a pustila naprázdno a bolo.
@anonym_autor Moje doterajšie práčky a práčky v rodine boli značky Whirlpool a zhora plnené.Maximalna spokojnosť.Teraz mám Beko aj so susickou, ktorá sa plní zboku.Je ok,ale jej predchodcovia mali pohodlnejšiu obsluhu a zaberali menej miesta
ja mam cely zivot len s hornym plnenim, su to super pracky, mne to pride dokonca lepsie ako ta spredu - nemusim čupiet
akurat by som si nekupila Whirpool - ta sa mi po troch rokoch pokazila a servisak povedal, ze to nie su velmi spolahlive znacky
odvtedy mam AEG a som velmi spokojna
Ja mám horné plnenie práčky a iné by som nechcela. Nikdy mi necestovala po kúpeľni, to čo je za blbosť. Mama mala dlhé roky Whirpool, ja mám momentálne Electrolux a som spokojná.
@anonym_autor V prvom byte som mala whirlpool s hornym plnenim a nikdy mi pracka necestovala, ani som s nou nemala ziaden problem. To bolo pred vyse 20-timi rokmi.
Mám doma aj na chalupe vrchom plnenú ( ale Electrolux) a nie je to cestovateľka . Jediný jej pohyb je, keď ju odsuniem ja pri upratovaní.
@anonym_autor ja mam vo svojom okoli so zhora plnenymi Whirlpool nedobre skusenosti (opravy uz v zaruke aj neskor). Ale moze to byt nahoda. Len ked to tvrdi aj opravar...
@anonym_autor pracky s hornym plnenim normalne drzia na svojom mieste pokial su na zaklade ktory je rovny, ma 0° teda ziadny sklon a su riadne vycentrovane.
Znacku Whirlpool by som ale nekupoval, dnes je to ukazkovy smejd, aktualne patri pod Turkov(Beko Europe), firma u nas prepusta a v com je u konkretnej znacky problem? Napustanie vody do zasobnikov prebieha pod tlakom na dvierka kde sa nachadzaju nasypniky ako pre prach tak nadrzka na avivaz, coskoro teda dvierka zhrdzaveju, rozhodne teda znacku Electrolux alebo AEG ktore to maju riesenie v sedle.
Mal som ludi ktory pravidelne servisovali Whirlpool a ked som im pred par mesiacmi znova volal ze potrebujem vymenit zhrdzavene dvierka, povedali mi otvorene ze uz nic co z tejto znacky pochadza neservisuju, jednoducho s tym definitivne skoncili, vraj sa neskutocne kazia, k tomu nevyhodne zmluvy s touto spolocnostou o servise a este tlaky od nich a to boli ludia co to robili(aj pre nich) roky, cize to jasne o niecom vypoveda...
@anonym_autor necestuje, je ok. Mne vyhovuju tie programy. Taka Elektrolux mala straaasne dlhe programy na taku bavlnu 60C.
Na whirpoolkach zhora odchadzaju najviac dvierka, ktore zacnu hrdzaviet. Mala som 2 ci 3 a vsade to iste. Sikovny manzel obcas vedel zohnat nahradne. Ale prva mi vyzrala asi 7r.

@anonym_autor tiež som mala zhora plnenú práčku (náhodou tiež whirpool), kým som neprerobila kúpeľňu a dala si zpredu plnenú kvôli sušičke. Na chalupe mám stále zhora plniacu Zanussi. Akože ja osobne som s tým nemala nikdy problém,ani mi nikdy nikam neodcestovala 😀 mamka má doma tiež dve zhora plniace práčky, jej to vyhovuje, lebo už je staršia a menej sa k nej tým pádom zohýna. Tiež nemá problém.