Kde kúpiť kvalitný olej do prania?
Ahojte baby ,kupujete dáky dobrý olej na pranie za rozumnú cenu?
Prosim nekupuj, neda sa to dychat 😫🙏
Prosim nekupuj, neda sa to dychat 😫🙏
@anonym_9d7281 rovnaký názor, no každému podľa chuti. Ja to nemôžem vystáť, keď to niekde cítim.
Ak myslíš Puellu a Voňavý domov, tak to je jeden hnus. Rozožralo mi to šuflík na práčke a švagrinej poličku, kde to mala položené (kvapkalo jej z pumpičky na puelle, nevšimla si to hneď). Občas si zvyknem kúpiť parfum na pranie od Cocolino vonia nádherne a nie je až taký doterný ako napríklad Puella.
Roky používam klasický Lenor, objednávam si ho z Nemecka, nie tie Slovenské riedené vody, a stačí polovičná dávka a prádlo mi vonia oveľa dlhšie, do prania pridávam asi 1dcl octu, tiež pomáha. A od kedy som začal pravidelne raz za pol roka čistiť práčku tak, že tam hodím dve tablety na umývanie riadu a pustím program na 95st., tak všetky pachy a bordel je z práčky preč a vonia to intenzívnejšie. A hlavne nekombinujem vône, mám jednu ktorá sa mi páči a nebijú sa navzájom.
Roky používam klasický Lenor, objednávam si ho z Nemecka, nie tie Slovenské riedené vody, a stačí polovičná dávka a prádlo mi vonia oveľa dlhšie, do prania pridávam asi 1dcl octu, tiež pomáha. A od kedy som začal pravidelne raz za pol roka čistiť práčku tak, že tam hodím dve tablety na umývanie riadu a pustím program na 95st., tak všetky pachy a bordel je z práčky preč a vonia to intenzívnejšie. A hlavne nekombinujem vône, mám jednu ktorá sa mi páči a nebijú sa navzájom.
@pletko325 lenor neskutočne smrdí ,mňa napr z neho boli hlava

Nieeeeeeeeee ,periem v prášku,nie v oleji