Koľko pýtať za pravidelné upratovanie trojizbového bytu?
Ahoj som živnostník kolko si mám pýtať za pravidelne upratovanie 4x do mesiaca ide o 3izbovy byt? Doteraz som mala zákazky také jednorazové upratovanie okna tepovačy.
@anonym_autor
Záleží asi aj od lokality.
My platíme 15€/hod (upratovačka je z nás 1-2x za týždeň po 8-10 hodín) - upratuje nám rodinný dom
Dom máme v Trenčíne. Mali sme aj lacnejšie ponuky ale toto nám vyhovuje a upratovačka je extrémne šikovná a svedomitá
@anonym_autor mesto? Vymera bytu? Co vsetko budes upratovat?
@guudy mesto rimavska sobota ,3 izbový byt výmeru neviem zajtra mám ísť na obhliadku a myslím asi základne upratovanie
@guudy mesto rimavska sobota ,3 izbový byt výmeru neviem zajtra mám ísť na obhliadku a myslím asi základne upratovanie
@anonym_autor odporucam, aby si si s buducim zamestnavatelom presne specifikovala, ake prace od teba ocakavaju a ktore nie. Lebo pod zakladnym upratovanim si kazdy predstavi nieco ine… vyhnete sa nedorozumeniam a vzajomnej nespokojnosti…
@anonym_autor odporucam, aby si si s buducim zamestnavatelom presne specifikovala, ake prace od teba ocakavaju a ktore nie. Lebo pod zakladnym upratovanim si kazdy predstavi nieco ine… vyhnete sa nedorozumeniam a vzajomnej nespokojnosti…
@guudy Presne tak. Treba aj presne ukazat postup. Svokre jedna upratovacka najprv handrou pretrela toaletnu misu! a potom sa s tou istou handrou pustila do umyvadiel v kupelni. Ved na hadre je produkt nie? Svokra to zistila az po 3 tyzdnoch, nahodou bola doma a nejak to odpozorovala. Takze jasne stanovit pravidla, a asi byt aj doma.
@laura19102 koľko pýtaš ty v Rimavskej?
@anonym_6c9af1 neviem, neupratujem v Rimavskej. ale vidim ze ty upratujes diskusie - vzdy pekne pozametas moje meno pod prispevok 😁

@anonym_autor mesto? Vymera bytu? Co vsetko budes upratovat?