Koľkokrát do týždňa periete?
Ahojte, koľkokrát do týždňa periete? Dvaja dospelí, deti 2 a 4 roky.. ďakujem
@anonym_autor periem skoro každý deň a to sme len dvaja dospelý
@anonym_autor Furt a stale... Ak vynecham jeden den v tyzdni, tak to je sviatok pre mna 🙂
2dosp a 3r dieta a každy deň periem občas sa stane že neperiem 2 dni ale vynimočne
@anonym_autor u nas asi 6x. 2x len moje veci na cvicenie, 1 postelne pradlo, 3 x zvysok . Mozno aj viac krqt.
Nerátam to ale začnem si robiť čiarky a o týždeň ti poviem 😂 ale len ak sľúbiš že potom budeš prať presne tak isto
@anonym_autor vacsinou 2x, jeden krat detske a jeden krat dospele. Uteraky a postelne pradlo tak 2x mesacne. Okrem toho sa este pomimo peru bundy (2x rocne) a sportove oblecenie a merino (vacsinou tak 2x mesacne).
My sme 3ja a periem každý 2 deň a to mám kôš nonstop plný 😉 len to nemám kde sušiť
@anonym_autor 2-3x denne
@anonym_autor vacsinou 2x, jeden krat detske a jeden krat dospele. Uteraky a postelne pradlo tak 2x mesacne. Okrem toho sa este pomimo peru bundy (2x rocne) a sportove oblecenie a merino (vacsinou tak 2x mesacne).
@princezna_bosorka uteráky raz za dva týždne? Nieje to malo?
2x
@anonym_autor 10-14 praciek tyzdenne . Uz som si to znacila. Sama dom bola zvrdava
@anonym_autor u nás ide práčka stále, aj teraz. Sme dve). Teraz periem utierky
@anonym_autor ty si dementna?
Každý druhý deň
@anonym_autor sme dvaja dospelý a periem raz za dva týždne
@anonym_autor 2 dospelí,2 chalani 15 a 17. Počas týždňa cca 2 krát, ale potom v sobotu otočím asi 5 práčok za sebou.
Tu zas bude - každý deň aj viackrát denne. Hrôza. My sme traja, periem jednu aoebo dve práčky týždenne, výnimočne tri. Fakt neperiem rifle ani mikinu po jednom použití.
No neviem ako ti to pomoze ale zapnem 3 pracky. 🤷
Ono treba brat do uvahy ze niekto ma pracku na 6 kg a niekto na 13. Ak mas kapacitu na odkladanie pradla, vies prat iba obcasne 🤷
Skoro kazdy den. Ak vynecham tak dalsi den aj 2-3pracky.
No cakam kedy sa mi nazbera. Biele. Svetle. Tmave. Cierne. Pripadne bundy. Overaly do zimy.... uz ked "neni co" tak obliecky. Zaclony. Deky.... pomedzi to osušky....
Ja min. 6-7 pračiek. Mám 2 ročnú a 11 ročnú. Každý deň čisté veci do školy, možno rifle, nohavice si dá aj 2-3x, ale inak všetko mení. Menšia stále od niečoho zababrana, precikaná. Medzitým prevliekam posteľné, deky z gauču, vankúše, zimné bundy ak majú špinavé, čapice, atď. Stále sa niečo nájde. Takže fakt veľa u nás práčka perie.
@anonym_autor ak som doma sama s detmi 8 a 12 raz za ttzden tmave raz za 2 tydne bleducke farby raz za 3 biele. Raz za 2 postelne v lete raz za tyzden postelne.. Ak je doma chlap to iste len tmave 2 krat tyzdenne. 9kg pracka plnim ju celu. Zvysok podla potreby ako bundy deky..
Podla potreby. Niekedy 2 pračky za deň, niekedy obden inoked zas každý deň.
@princezna_bosorka uteráky raz za dva týždne? Nieje to malo?
@jabuducanevesta tak caka kym sa jej nazbiera plna pracka uterakov?? Ja uteraky tmave periem s tmavym blede sbledym neperiem na 30 tke ale vetsinou 60 a blieke bleducke aj na 90. Na 40 ciatke len uplne tmave cervene...a my nepouzivame osusky len male uteraky na utieranie tela takze vela miesta v pracke nezaberu.
@jabuducanevesta tak caka kym sa jej nazbiera plna pracka uterakov?? Ja uteraky tmave periem s tmavym blede sbledym neperiem na 30 tke ale vetsinou 60 a blieke bleducke aj na 90. Na 40 ciatke len uplne tmave cervene...a my nepouzivame osusky len male uteraky na utieranie tela takze vela miesta v pracke nezaberu.
@slavomira236 ta tak hej...

Dvaja dospelí, raz za týždeň.