Ktorú aviváž odporúčate pre silnejšiu vôňu?
AHojte,
ktorú aviváž odporúčate? Nepište žiadnu..........mám silan fialový, ale nejako nič necítiť. Mám ariel gel a pocit, že je uplne jedno čo tam lejem - nič necítiť. dakujem
nie vonavy domov, ani nič takého......
Lenor fresh air, Violeta mystic, Violeta lagoon
@maca1984
@anonym_018d8f pozerám ho v dm 76 dávok, 6,95 €. Dakujem za radu, pozriem či nie je niekde v akcii.
@anonym_autor nakupujem v Rakusku, ak to mas daleko tak je eshop kde vozia z Rakuska, vyrobky klasika co je aj u nas len tam je ina kvalita
@anonym_autor za mňa top aviváž tiesori, na deky, zaclony , zavesy z alfa puero kupujem
no ja mam teda kadeco (klasika Tesori tyrkisova, ale tiez mi ju uz necitit po oprati, alebo coccolino a Softlan Ultra Windfrisch), ale posledne co ma prekvapilo bola toto od biedronky:
@simca06022011 tieto sú výborné. Ale Biedronku nemá každý v dostupnosti preto som tieto nenapísala.
@simca06022011 tieto sú výborné. Ale Biedronku nemá každý v dostupnosti preto som tieto nenapísala.
@maca1984 tak daju sa aj online ulovit, lebo toto som tiez z nejakeho eshopu fotku stiahla :D
@maca1984 tak daju sa aj online ulovit, lebo toto som tiez z nejakeho eshopu fotku stiahla :D
@simca06022011 aha, vidíš a to mi vôbec nenapadlo .. piatok 😁
a tie silan parfumy do prania ste už skúšali? ako to vonia len ako aviváž alebo je to o niečo silnejšie?
Ja nepoužívam žiadnu avivaž, ale keď chcem voňavé prádlo ako deky,posteľné prádlo tak ja periem v persil levanduľa a to nádherne vonia a dlho
@anonym_autor nakupujem v Rakusku, ak to mas daleko tak je eshop kde vozia z Rakuska, vyrobky klasika co je aj u nas len tam je ina kvalita
@zabka79 akurat mal minule Sajfa ako hosta chalana, ktory miesa vone pre henkel, robi v Rakusku. Potvrdil, ze rovnaky Persil, co ide na rakusky trh ide aj k nam.
@zabka79 akurat mal minule Sajfa ako hosta chalana, ktory miesa vone pre henkel, robi v Rakusku. Potvrdil, ze rovnaky Persil, co ide na rakusky trh ide aj k nam.
@mirage chapem ale ja som realne prala so slovenskym a rakuskym a rozdiel tam je...striedala som persil ariel, ale zakotvila som na Lenore praci gel.
Za mňa všetky aviváže od lenor mi na pradle voňajú najlepšie. Lenor fresh air ružový alebo potom lenor s lenor guličkami v rovnakej vôní 🙂

Lenor fresh air, Violeta mystic, Violeta lagoon