Mam ich, spociatku som pouzivala, teraz som na ne uz aj zabudla. Nejak v tom nevidim rozdiel, ci su tam, alebo nie
Áno,používam presne tieto.Dnes som dokupila,keďže tá sivá je mäkšia a roztrhla sa.
Susicku pouzivamuz vyse 20r lopticky som nepouzila ani raz. Paperky vychadzaju super - ale musim ich davat na dlhsiu dobu aby sa dobre presusili. Ostatne veci lopticky nepotrebuju
Pouzivam, ked do nich dam par kvapiek esencialneho oleja, aby veci prevonali. A este ked susim paperove veci.
Ale inak nie.
Mam vsak pocit, ze s nimi program trva kratsie (pri “6-tom zmysle”).
ano, pouzivam, presne tieto, hlavne ked je viac pradla, vsetko sa pekne v susicke poprehadzuje a susenie trva kratsie, a hlavne mi neostanu v susicke niektore veci pokrutene a nedosusene, vsetko sa poprehadzuje
Dostala som lopticky od kolegyne - nie tieto konkretne, ale trosku ine. Niekedy ich dam, niekedy nie. Okrem toho, ze to v susicke bucha, nevidim absolutne ziaden rozdiel. Susicka susi za rovnaky cas a pradlo je uplne rovnake, rovnako (ne)pokrcene, rovnako presusene, ma rovnaku makkost a vonu, ci lopticky pouzijem alebo nie.

Sice mame take s ovcou vlnou,ale inak ano... hlavne ked periem vankuse,periny ci bundy...