icon

Má odstraňovač náterov naozaj funguje na kov?

28. mar 2024

Máte s ním skusenosti? Chcem použiť na kov - stupačky,ale aj na stare stoličky. Funguje to?

marhulka13
•
28. mar 2024

Jasne, len treba nechať pôsobiť podla navodu

pinkgirl
•
28. mar 2024

Áno funguje.

marianarem
•
28. mar 2024

Funguje, ale nie na kazdy nater. Ja som to davala na stare dvere, kde bolo niekolko vrstiev, resp. aj na kazdhch dverach rozne natery a s jednym z nich to nic moc nerobilo.

viestta
•
28. mar 2024

Na drevo pouzi luhovy, ten synteticky ti vsiakne do dreva a zmeni mu farbu. Na stupacky mozes pouzit aj synteticky ale rataj s tym, ze bude smrad ako v Carihrade. A nezabudni rukavice, okuliare, lebo obidva su agresivne ekrazity.
A citaj navody

hefo
•
28. mar 2024

Ja som mal (dokonca s viacerými značkami) veľmi mizerné skúsenosti pri odstraňovaní prastarých náterov na železnej bráne, vrstva dohromady aspoň milimeter hrubá - buď to nespravilo skoro nič, alebo zišla len najvrchnejšia vrstva.
Takže uhlová brúska, hrncové drôtené kefy (so zapleteným hrubým drôtom) a zo dva dni roboty...

autor
•
29. mar 2024

Dakujem za odpovede, ta zmena farby dreva by mi nevadila, lebo chcem natierat farbou. No super, som zvedava, a máte tip pre konkretny odstranovač?

belllinka
•
29. mar 2024

Scrymi na drevo mam velmi zlu skusenost, smrad ako v carihrade a velmi slaby ucinok.