Máte skúsenosť s parfumami do prania od Voňavý domov?
ahojte, skusala som uz rozne parfemy do prania ako giovani ci puella ale uprimne som nebola s vysledkom spokojna. Na Vonavy domov som pocula mnozstvo pozitivnych ohlasov z okolia ale som uz opatrna, mate niekto osobnu skusenost?
Ja si neviem predstaviť ani avivaz pouzit...to vazne treba mat take presmradene oblecenie? Ja neviem ludia, vsak sa umyvajte alebo co a nebudete musiet pouzivat taketo naparfumovane oblečenie.
Ja periem len v tekutom prasku a úplne staci,ze tie veci su čisté a nie su citit vlastne nicim 🤷
@anonym_b68600 Tak ja aviváž dávam na zmäkčenie, mám citlivú kožu na oblečenie. Ale parfém na pranie nedávam na oblečenie, skôr na uteráky, deky, závesy a tak, proste čo chcem tak dlhodobo prevoňať.
@anonym_e604cc a kde som ja napísala, že tam vylejem pol fľaše? písala som, že niektoré toho dávajú ozaj veľa, že všetko s mierou a to isté ti môže vadiť, keď si dá aj niekto voňavku, ale 100 ľudí, 100 chutí..
@zuzacka16 ja som písala,ze vylejes pol flase?sorry,tieto vône cítiť na sto metrov....
Ja si neviem predstaviť ani avivaz pouzit...to vazne treba mat take presmradene oblecenie? Ja neviem ludia, vsak sa umyvajte alebo co a nebudete musiet pouzivat taketo naparfumovane oblečenie.
Ja periem len v tekutom prasku a úplne staci,ze tie veci su čisté a nie su citit vlastne nicim 🤷
@anonym_b68600 za mna je pradlo cistejsie ked sa nepouzije avivaz.len v prasku oprate. Nedavam ani ja nic.ziadne avivaze nic
@anonym_b68600 za mna je pradlo cistejsie ked sa nepouzije avivaz.len v prasku oprate. Nedavam ani ja nic.ziadne avivaze nic
@anonym_f3827f tiež používam iba prášok, vonia to čisto a hlavne preto lebo používam parfumy a to by sa bilo
Mám vyskúšané všetky tri značky a používam voňavý domov 🦔 + jeden olej z Giovani na obliečky 😁 inak sú tie Giovani väčšina strašné smrady
@naty286 ja odpor=učam Voňavý domov mám tam svoje oblubene vone , skusala som aj giovanni nikdy viac a taktiez puellu ale ani s nimi som nebola spokojna ,, tak som sa opat vrátila k vonavy domov teraz pouzivam okrem olejov aj cistiace prostriedky a su super , maju strasne vela voni cize mas si z coho vyberat

Mne sa páči najviac z Biedronky Eden-konkrétne oranžový Juicy, je v takom obale ako aviváž, vonia tak akurát. Z voňavý domov som mala vzorky a niektoré voňali slabo a niektoré umelo, teraz som naslepo kúpila vôňu sport a je strašne umelá rovnako ako Puella.