icon

Máte skúsenosť s parfumami do prania od Voňavý domov?

naty286
27. mar 2026

ahojte, skusala som uz rozne parfemy do prania ako giovani ci puella ale uprimne som nebola s vysledkom spokojna. Na Vonavy domov som pocula mnozstvo pozitivnych ohlasov z okolia ale som uz opatrna, mate niekto osobnu skusenost?

Strana
z2
marsmykkok
27. mar 2026

Mne sa páči najviac z Biedronky Eden-konkrétne oranžový Juicy, je v takom obale ako aviváž, vonia tak akurát. Z voňavý domov som mala vzorky a niektoré voňali slabo a niektoré umelo, teraz som naslepo kúpila vôňu sport a je strašne umelá rovnako ako Puella.

marsmykkok
27. mar 2026
@anonym_b68600

Ja si neviem predstaviť ani avivaz pouzit...to vazne treba mat take presmradene oblecenie? Ja neviem ludia, vsak sa umyvajte alebo co a nebudete musiet pouzivat taketo naparfumovane oblečenie.
Ja periem len v tekutom prasku a úplne staci,ze tie veci su čisté a nie su citit vlastne nicim 🤷

@anonym_b68600 Tak ja aviváž dávam na zmäkčenie, mám citlivú kožu na oblečenie. Ale parfém na pranie nedávam na oblečenie, skôr na uteráky, deky, závesy a tak, proste čo chcem tak dlhodobo prevoňať.

anonym_e604cc
27. mar 2026
@zuzacka16

@anonym_e604cc a kde som ja napísala, že tam vylejem pol fľaše? písala som, že niektoré toho dávajú ozaj veľa, že všetko s mierou a to isté ti môže vadiť, keď si dá aj niekto voňavku, ale 100 ľudí, 100 chutí..

@zuzacka16 ja som písala,ze vylejes pol flase?sorry,tieto vône cítiť na sto metrov....

anonym_f3827f
27. mar 2026
@anonym_b68600

Ja si neviem predstaviť ani avivaz pouzit...to vazne treba mat take presmradene oblecenie? Ja neviem ludia, vsak sa umyvajte alebo co a nebudete musiet pouzivat taketo naparfumovane oblečenie.
Ja periem len v tekutom prasku a úplne staci,ze tie veci su čisté a nie su citit vlastne nicim 🤷

@anonym_b68600 za mna je pradlo cistejsie ked sa nepouzije avivaz.len v prasku oprate. Nedavam ani ja nic.ziadne avivaze nic

alenka58
27. mar 2026
@anonym_f3827f

@anonym_b68600 za mna je pradlo cistejsie ked sa nepouzije avivaz.len v prasku oprate. Nedavam ani ja nic.ziadne avivaze nic

@anonym_f3827f tiež používam iba prášok, vonia to čisto a hlavne preto lebo používam parfumy a to by sa bilo

renesance80
28. mar 2026

@belllinka
@naty286 dalsi lacny smrad, hlavne v tak opratych veciach nechodte medzi ludi a do obchodov

tiumen
28. mar 2026

Mám vyskúšané všetky tri značky a používam voňavý domov 🦔 + jeden olej z Giovani na obliečky 😁 inak sú tie Giovani väčšina strašné smrady

macicka7891
30. mar 2026

@naty286 ja odpor=učam Voňavý domov mám tam svoje oblubene vone , skusala som aj giovanni nikdy viac a taktiez puellu ale ani s nimi som nebola spokojna ,, tak som sa opat vrátila k vonavy domov teraz pouzivam okrem olejov aj cistiace prostriedky a su super , maju strasne vela voni cize mas si z coho vyberat

Strana
z2