icon

Môžem prať blikajúce tenisky v práčke?

sprjuska
2. júl 2024

Myslite, ze mozem oprat blikajuce tenisky v pracke? Dik

hipuska
2. júl 2024

@sprjuska učíte nie

bbebe
2. júl 2024

ja som prala sketchers a pohoda

egonsk
2. júl 2024

@sprjuska prat mozes, ale asi doblikaju 😉

nikasmile
2. júl 2024

Všetky nám zatiaľ prežili...Geoxy aj DDstep, ale to už boli boty tak špinavé, že len do práčky hodiť, tak mi bolo jedno či doblikajú...Raz som náhodou dala oprať s plyšákmi zajaca, čo blikal a spieval Old Mc Donald fad a farm....ako sa pral, tak tam spieval a blikal 😂

egonsk
2. júl 2024

@nikasmile bud rada, ze nezacal spievat glo-glo-glo-gloooria 😁

fantaghiro21
2. júl 2024

Prala som,blikali v pracke,blikaju stale.😀

nikasmile
2. júl 2024

@egonsk hlavne aby práčka nezačala spievať . . . 😀

blumie
2. júl 2024

@sprjuska dnes som prala blikajuce sandale. Stale blikaju. 😄

ns994
2. júl 2024

S blikajucimi teniskami skusenosti nemam ale omylom som dala prat spievajuceho macka a stale spieva 😁 akurat nespieval pocas prania. To mu asi do spevu nebolo 🤣

ekira1
7. júl 2024

@sprjuska záleží od druhu, lepšie značky majú všetko zaliate v plaste tak v pohode. Periem stále, nič im nie je. Nejaké, čo majú kábliky pod vložkou doblikajú skôr ako ich doperie.

petulienka24
26. feb 2025

@bbebe dobry den,prosim Vas,prala ste svietiace sketchery? Svietili aj po oprani? Dakujem

ekira1
27. feb 2025

@petulienka24 periem, len pred vložením do pračky ich vypnem. Ak nie, budú blikať celý proces prania.

bbebe
27. feb 2025

@petulienka24 Dobry den, ano, vsetko bez problemov 🙂

saxana000
27. feb 2025

Prala som obycajne z ccc velakrat a nikdy nebol problem. raz som oprala sketcherky a jedna mi prestala svietit.po par dnoch ked uplne vyschli som s nou asi 5x treskla po hrane susicky od paty az po spicku a spamatala sa.. ale snazim sa tomu praniu co najdlhsie vyhybat.bojim sa ze to nerozchodia

saxana000
15. apr 2026

Praveze cim lacnejsie su topanky tym jednoduchsi je tam princip svietenia a zvacsa byva kompletne zaliaty v podrazke kde sa voda pri kratkom a jemnom cykle nedostane. Sketchers maju iny princip svietenia prekablovanie aj spinace a tu hrozi oxidacia alebo skrat.stalo sa mi to uz s druhym parom ze po oprani jedna topanka prestala svietit.susila som ich pri radiatore aj v sacku s ryzou magala som vypinac klopkala po kontaktoch trieskala podrazkou tam kde su senzory aby som ich prebudila a nakoniec som ich po vysuseni nejak vzdy rozbehala ale s malou dusou ze uz je nadobro po nich.. s lacnymi nikdy problem nebol svietili aj pocas prania aj za mokra aj za sucha.iba tie sketchers mi vzdy strajkuju. Pokial je to mozne snazim sa ich cistit priebezne v rukach a ked uz je velmi zle tak idu do pracky ale vzdy ratam s tym ze uz mozno 0otom svietit nebudu.

ekira1
15. apr 2026

@saxana000 Synovi kupujem len tie, asi piaty pár má a nikdy nič. Len ich vypnem, operiem, usuším, zapnem. Skôr z nich vyrastie, ako sa niečo stane so svietením.

saxana000
15. apr 2026
@ekira1

@saxana000 Synovi kupujem len tie, asi piaty pár má a nikdy nič. Len ich vypnem, operiem, usuším, zapnem. Skôr z nich vyrastie, ako sa niečo stane so svietením.

@ekira1 tak som asi mala smolu na chybne kusy.vzdy som vypla oprala ususila a vzdy vzdy ta jedna robi zlobu.na akom programe peries na akej teplote? Mozno robim ja niekde chybu

bomba36
15. apr 2026

Ja som prala Skechers tenisky viackrát v práčke a v pohode prežili. Naopak smart hodinky neprežili ani to jedno pranie, už sa mi to stalo 3x 😬 aj keď tie som neprala úmyselne 🤦

ekira1
16. apr 2026
@saxana000

@ekira1 tak som asi mala smolu na chybne kusy.vzdy som vypla oprala ususila a vzdy vzdy ta jedna robi zlobu.na akom programe peries na akej teplote? Mozno robim ja niekde chybu

@saxana000 krátky program, na 30° a malé otáčky.

ekira1
16. apr 2026
@bomba36

Ja som prala Skechers tenisky viackrát v práčke a v pohode prežili. Naopak smart hodinky neprežili ani to jedno pranie, už sa mi to stalo 3x 😬 aj keď tie som neprala úmyselne 🤦

@bomba36 ja sa s nimi sprchujem 🫣 hodinky, nie botasky 😅

bomba36
16. apr 2026
@ekira1

@bomba36 ja sa s nimi sprchujem 🫣 hodinky, nie botasky 😅

@ekira1 ako, to boli všetko detské 😁 na svoje si dávam pozor 😂