Môžem prať blikajúce tenisky v práčke?
Myslite, ze mozem oprat blikajuce tenisky v pracke? Dik
Všetky nám zatiaľ prežili...Geoxy aj DDstep, ale to už boli boty tak špinavé, že len do práčky hodiť, tak mi bolo jedno či doblikajú...Raz som náhodou dala oprať s plyšákmi zajaca, čo blikal a spieval Old Mc Donald fad a farm....ako sa pral, tak tam spieval a blikal 😂
S blikajucimi teniskami skusenosti nemam ale omylom som dala prat spievajuceho macka a stale spieva 😁 akurat nespieval pocas prania. To mu asi do spevu nebolo 🤣
@bbebe dobry den,prosim Vas,prala ste svietiace sketchery? Svietili aj po oprani? Dakujem
@petulienka24 periem, len pred vložením do pračky ich vypnem. Ak nie, budú blikať celý proces prania.
Prala som obycajne z ccc velakrat a nikdy nebol problem. raz som oprala sketcherky a jedna mi prestala svietit.po par dnoch ked uplne vyschli som s nou asi 5x treskla po hrane susicky od paty az po spicku a spamatala sa.. ale snazim sa tomu praniu co najdlhsie vyhybat.bojim sa ze to nerozchodia
Praveze cim lacnejsie su topanky tym jednoduchsi je tam princip svietenia a zvacsa byva kompletne zaliaty v podrazke kde sa voda pri kratkom a jemnom cykle nedostane. Sketchers maju iny princip svietenia prekablovanie aj spinace a tu hrozi oxidacia alebo skrat.stalo sa mi to uz s druhym parom ze po oprani jedna topanka prestala svietit.susila som ich pri radiatore aj v sacku s ryzou magala som vypinac klopkala po kontaktoch trieskala podrazkou tam kde su senzory aby som ich prebudila a nakoniec som ich po vysuseni nejak vzdy rozbehala ale s malou dusou ze uz je nadobro po nich.. s lacnymi nikdy problem nebol svietili aj pocas prania aj za mokra aj za sucha.iba tie sketchers mi vzdy strajkuju. Pokial je to mozne snazim sa ich cistit priebezne v rukach a ked uz je velmi zle tak idu do pracky ale vzdy ratam s tym ze uz mozno 0otom svietit nebudu.
@saxana000 Synovi kupujem len tie, asi piaty pár má a nikdy nič. Len ich vypnem, operiem, usuším, zapnem. Skôr z nich vyrastie, ako sa niečo stane so svietením.
@ekira1 tak som asi mala smolu na chybne kusy.vzdy som vypla oprala ususila a vzdy vzdy ta jedna robi zlobu.na akom programe peries na akej teplote? Mozno robim ja niekde chybu
Ja som prala Skechers tenisky viackrát v práčke a v pohode prežili. Naopak smart hodinky neprežili ani to jedno pranie, už sa mi to stalo 3x 😬 aj keď tie som neprala úmyselne 🤦

@sprjuska učíte nie