icon

Musí sa prať oblečenie pre novorodenca v prášku?

30. aug 2023

Baby je pravidlo že sa musí oblecenie pre novorodenca prať v prášku pre deti ? Či môžem klasicky vyprať napríklad v : SAVO Univerzálne ? 🙂 Ďakujem

cookie29
•
30. aug 2023

rob si ako chces, prasku pre deti su tiez plne chemikalii, je to len reklama, alebo musis hladat skutocne nieco speci. Ja som detom prala minimalne rok osve a v speci prasku, pretoze deti maju citlivu pokozku a oblecko na sebe, obcas aj do pusy atd

angeli121212
•
30. aug 2023

no ja by som prala osobitne hlavne zo začiatku. Prala som v pracom géli feel eco pre bábätká bol hypoalergénny bez vône.

tamta
•
30. aug 2023

Tak ideálne v nie moc agresivnom prostriedku. Savo univerzal moc neagresivne neznie 😃

patka06
•
30. aug 2023

Nemusí sa prať v prášku pre deti, môže sa aj v bežnom, ja som dávala pláchanie navyše.

autor
•
30. aug 2023

@tamta hej tiež som si myslela keď prvýkrát som to počula 😂 Ale už som prala v ňom. No len pre nas. Pre bábätko neviem preto sa pýtam

anavixy
•
30. aug 2023

Na zaciatku podla mna ano, potom uvidis podla toho aku bude mat dieta pokozku, ak citlivu, tak urcite lepsie v niecom setrnom. Ci uz to bude konkretne bezna znacka ale detska/sensitive verzia alebo nieco eko, to si zvaz sama. Ja som prala v detskom cca do roka, mozno ani nie, proste kym sa minuli zasoby, potom som uz prala s tym co mi prave vonalo aj ked to nebolo vyslovene detske, ale moje dieta ma uplne bezproblemovu pokozku.

ibrunova
•
30. aug 2023

Savo prací gel v pohode. Taký istý gel ako aj ostatné.

belllinka
•
30. aug 2023

@tamta to predsa nie je klasické Savo, aké poznáš 🙄 Značka SAVO urbila normálne pracie prášky, gély, kapsuly...

maggiba
•
30. aug 2023

Len cisto z tohto zlozenia (a uz sprav, ako tebe/vam lepsie) minimalne ten parfum, methylisothiazolinone a octylisothiazolinone mozu sposobit alergicku reakciu. Ale ano, pouzivaju sa aj v niektorych vyslovene detskych geloch s napisom "hypoalergenne". 🤷‍♀️

ibrunova
•
30. aug 2023

@tamta Savo gel na pranie nie je to klasické žlté Savo.

nikpa
•
30. aug 2023

Treba prať samostatne bez prádla ostatných členov rodiny, pokiaľ možno v neparfumovanom a hypoalergénnom prášku. Ale rob ako uznas za vhodné.