Obľúbené čistiace prostriedky do kuchyne a kúpeľne
Ahojte prosím vás ktoré čistiace prostriedky su u vas zazrak? Ide mi hlavne o kuchynu a wc + kupelnu. ďakujeem 🙂
Fixinela😃
@anonym_598b12 používas na všetko v kupelni? asi blbe otazky, ale mame nový doma v starom to bolo tak, že bolo upratane ale tuto chcem si dať ozaj zalezať
Kachličky, vaňa, batérie, WC
Hned kameň preč, zvyšky preč a bez námahy
Pre mňa je topka
domestos ultra white 👌 poradila @viestta niekomu v inej diskusii, tak som vyskúšala aj ja a je to topka
Biely cif na vane a umyvadlo
well done odmastovac za studena na vsetko co drzi ako prikovan vratane skiel sprchoveho kuta
cif perfec finish nerez na nerez
HG cistic prirodneho kamena - na drez
cif okena - na okna a zrkadla
Fixinela😃
@anonym_598b12 presne, cela rada Fixinely, ci uz ta do kuchyne (ta je fakt zazrak), alebo na kupelnu, na spary a nic neprekona klasicku ruzovu Fixinelu do WC
domestos ultra white 👌 poradila @viestta niekomu v inej diskusii, tak som vyskúšala aj ja a je to topka
@zuzanka.zuzu to musel byt nekto iny, ja som Domestos doma nemala roky, myslim naposledy pocas kovidu ho niekto dovliekol
dakujeem
@zuzanka.zuzu to musel byt nekto iny, ja som Domestos doma nemala roky, myslim naposledy pocas kovidu ho niekto dovliekol
@viestta aha ok sorry 🤔
autorka, v každom prípade mne osobne vyhovuje viac než ružová fixineka alebo cif, čiže musíš poskúšať sama
Ja mam rada Pink sadu z actionu. A parny cistic a nonohubky.
Ja mam rada Pink sadu z actionu. A parny cistic a nonohubky.
@martinkatinka parny čistic som si kupila aj ja. Použivas na kachlicky aj v kuchyni ho používas?
@martinkatinka parny čistic som si kupila aj ja. Použivas na kachlicky aj v kuchyni ho používas?
@anonym_autor na kachlicky v kupelni ho pouzivam. Aj okolo vane a v sprchaci to orebehnem s parou. V kuchyni na bateriu a sem-tam na zastenu. Ked sa mi ho nechce vytahovat, prebehnem to nanohubkou.

Fixinela😃