icon

Obľúbené čistiace prostriedky do kuchyne a kúpeľne

Dnes o 12:16

Ahojte prosím vás ktoré čistiace prostriedky su u vas zazrak? Ide mi hlavne o kuchynu a wc + kupelnu. ďakujeem 🙂

anonym_598b12
Dnes o 12:21

Fixinela😃

autor
Dnes o 12:24
@anonym_598b12

Fixinela😃

@anonym_598b12 používas na všetko v kupelni? asi blbe otazky, ale mame nový doma v starom to bolo tak, že bolo upratane ale tuto chcem si dať ozaj zalezať

anonym_598b12
Dnes o 12:28

Kachličky, vaňa, batérie, WC
Hned kameň preč, zvyšky preč a bez námahy
Pre mňa je topka

zuzanka.zuzu
Dnes o 12:38

domestos ultra white 👌 poradila @viestta niekomu v inej diskusii, tak som vyskúšala aj ja a je to topka

sherynkamalinka
Dnes o 12:41

Biely cif na vane a umyvadlo
well done odmastovac za studena na vsetko co drzi ako prikovan vratane skiel sprchoveho kuta
cif perfec finish nerez na nerez
HG cistic prirodneho kamena - na drez
cif okena - na okna a zrkadla

viestta
Dnes o 12:43
@anonym_598b12

Fixinela😃

@anonym_598b12 presne, cela rada Fixinely, ci uz ta do kuchyne (ta je fakt zazrak), alebo na kupelnu, na spary a nic neprekona klasicku ruzovu Fixinelu do WC

viestta
Dnes o 12:49
@zuzanka.zuzu

domestos ultra white 👌 poradila @viestta niekomu v inej diskusii, tak som vyskúšala aj ja a je to topka

@zuzanka.zuzu to musel byt nekto iny, ja som Domestos doma nemala roky, myslim naposledy pocas kovidu ho niekto dovliekol

autor
Dnes o 12:51

dakujeem

zuzanka.zuzu
Dnes o 13:14
@viestta

@zuzanka.zuzu to musel byt nekto iny, ja som Domestos doma nemala roky, myslim naposledy pocas kovidu ho niekto dovliekol

@viestta aha ok sorry 🤔
autorka, v každom prípade mne osobne vyhovuje viac než ružová fixineka alebo cif, čiže musíš poskúšať sama

martinkatinka
Dnes o 13:33

Ja mam rada Pink sadu z actionu. A parny cistic a nonohubky.

autor
Dnes o 13:35
@martinkatinka

Ja mam rada Pink sadu z actionu. A parny cistic a nonohubky.

@martinkatinka parny čistic som si kupila aj ja. Použivas na kachlicky aj v kuchyni ho používas?

martinkatinka
Dnes o 13:53
@anonym_autor

@martinkatinka parny čistic som si kupila aj ja. Použivas na kachlicky aj v kuchyni ho používas?

@anonym_autor na kachlicky v kupelni ho pouzivam. Aj okolo vane a v sprchaci to orebehnem s parou. V kuchyni na bateriu a sem-tam na zastenu. Ked sa mi ho nechce vytahovat, prebehnem to nanohubkou.