icon

Oplatí sa kúpiť Kärcher čistič na okná?

michaltat
1. mar 2024

Uvažujem o kúpe kärcher čistič na okná. Oplatí sa kúpiť.? Nie je to ďalšia caracha v domácnosti?

katinka71
•
1. mar 2024

mam doma par rokov ,zakazdym ho pouzivam

mirka414
•
1. mar 2024

Karcher je super ale kúpila by som už viac menej asi takéto niečo https://www.kaercher.com/de/home-garden/dampfre... podľa mna využiješ v domácnosťi viac ako len ten ručný prístroj na okna

egonsk
•
1. mar 2024

@michaltat ja mam vysavac philips s umyvanim okien a tepovanim, umyval som s nim okna len raz, bolo to neprakticke, tepoval som vela krat a s tym som spokojny. Neviem ako casto umyvas okna a ke velke a pocet, ale mozno tych 2x do roka obetovat den mi nepripada extrem ani pri klasickom lavori s jarovou vodou a "okene" pre finalne docistenie cmuh.

michaltat
autor
•
1. mar 2024

@egonsk práveže okien mam len 9, ale keď zasvieti slnko tak su hrozne cmuhy.Mam zlý zrak..

egonsk
•
1. mar 2024

@michaltat ked okno umyjes vlaznou jarovou vodou,potom ho stiahnes gumenou stierkou a potom ho znovu prebehnes este cleanom/okenou/atd.. a papierovymi utierkami dolestis, budu uplne krasne a bez cmuh. Ja mam na cmuhy az moc dobry zrak a ked ich takto umyjem, su akoby tam ani neboli skla. A to sa mi velmi prasi, lebo je tu veterno a navyse muchy si robia hlavne na kuchynskom mejdan casto, takze tie okna treba umyvat aspon 4x rocne...

wade
•
1. mar 2024

Ja ho pouzivam velmi casto, ale nie uplne na to na co je urceny. Urcite by som ho znova kupil. Mame velke okna a tam skor idem sposobom ako @egonsk. Ten rucny vysavac ale pouzivam pri umyvani kuchyne (mame sklenenu zastenu, sklenenu varnu dosku, zabudovanu sklenenu mikrovlnku) a aj pri stiahnuti vody z pracovnej dosky. Funguje vyborne.

lululucy
•
1. mar 2024

Ja pouzivam uz 5 rokov len karcher na okna,zrkadla,umyvam s tym aj varnu dosku, kuch.linku a aj kupelnu

skolara
•
1. mar 2024

@lululucy aký konkrétne máš? Tiež rozmýšľam, že si dačo také zaobstarám.

lululucy
•
2. mar 2024

@skolara prepac ale netusim. Nieje na nom napisane ktory je to model. Ale bude to ten najlacnejsi. Kupovala som ho pred 5 rokmi a stal 40 eur

skolara
•
3. mar 2024

@lululucy nevadí. Dakujem .

daniela412
•
Autor odpoveď zmazal
•
daniela412
•
3. máj 2024

@skolara ja mám Kärcher WV5 premium už cca 6,5roka. Predtým som mala z Lidla. Nedá sa to ani porovnať. Na dome máme 29 okien a umývam fakt často. Musím samozrejme umyť rámy a pod., ale nedala by som ho ani za svet. Super pomocník.