Periete opäť prádlo, keď zmokne?
Ak vám oprší prádlo, ale teda úplne komplet :-/
Periete ho opäť?
Nedobehla som včas, nestihla som schovať :-/
nie, nikdy som opršané prádlo neprala znova, vtedy mi práve krásne vonia keď zmokne 😉
nie, nikdy som opršané prádlo neprala znova, vtedy mi práve krásne vonia keď zmokne 😉
@silvinka511 mne to smrdi
@silvinka511no hnus🤣 dufam že
V tom posielaš deti do školy
Neperiem znova. Ked je len mokre, ze z neho voda tecie, dam este raz vyzmykat, ked je oprskane hlinou z kvetinacov, tak dam na plachanie. Ked je len navlhnute, necham ho vysusit. Ale ja susim na krytom balkone, to musi byt riadny lejak hnany vetrom aby mi namoklo tak, ze s nim treba robit poriadky.
Moja suseda vyvesi prádlo na balkón a nechala ho tam viac ako týždeň. Myslím že raz ho tam mala 11 dní 🤦 Za ten čas jej ho zlialo minimálne trikrát 🙈😀
keď zmokne prádlo - mne to vadí. dám oprať znova.
sused bez ženy nechá prádlo zmoknúť aj 3 krát, jemu to asi nevadí. Tak ale chlap.
Jasné, periem opäť. Mne dokonca smrdí aj vyschnuté na slnku, preto suším iba vo vnútri 🤭
Môj sused (starý mladenec) perie tak, ze špinavé prádlo navešia na plot, necha zmoknut a hotovo 🤣🤣
Ak je to par kvapiek cerstvo po vyveseni, tak neperiem. Ak ozaj zmoknute pradlo, tak periem znovu.
Jasné, periem opäť. Mne dokonca smrdí aj vyschnuté na slnku, preto suším iba vo vnútri 🤭
@anonym_10f9e7
Toto som este nepocula ,mne smrdi na slnku?
@anonym_10f9e7
Toto som este nepocula ,mne smrdi na slnku?
@anonym_127f9b Taký divný pach to má, ako keby spálené, keď sa suší vonku a svieti na neho slnko. Cez leto suším vo vnútri, lebo mi to prádlo smrdí 😅
@anonym_127f9b Taký divný pach to má, ako keby spálené, keď sa suší vonku a svieti na neho slnko. Cez leto suším vo vnútri, lebo mi to prádlo smrdí 😅
@anonym_10f9e7
Slnkom vysušená a vetrom previata bielizeň - moje nesplniteľné želanie. Ja nesmiem sušiť bielizeň vonku kvôli alergii (prach, peľ) a vo vnútri usušená, to nie je ono. Neviem, čo ti môže smrdieť, pokiaľ nebývaš pri kafilérii, chemickej fabrike alebo továrenskom komíne. Zmoknutú bielizeň som nikdy znovu neprala, dažďová voda nevadí, skúsili ste pitnú vodu z vodovodu nechať niekoľko dní odstáť a pozrieť sa, aký sajrajt sa usadí na dne nádoby? MôJ otec chodil na vodu priamo k žriedlu, už je 7 rokov po smrti, predtým bol 5 rokov na vozíku, nedávno sme našli v pivnici plnú bandasku vody, ktorú doniesol ešte on, voda je čistá, nezapácha, žiadna usadenina na dne. To, čo tečie z vodovodu je hnus a my to pijeme. Alebo umyli ste si niekedy vlasy dažďovou vodou? Vyskúšajte.
@anonym_autor Nikdy sa mi to nestalo, ale ako sa poznám, tak by som ho znova oprala.
@anonym_10f9e7 Smrdí ti prádlo usušené na slnku? To vážne? Nemáte v okolí niečo, čo páchne a teda ti tým smradom napáchne prádlo (kravín, čističku, chemičku...)? Ináč si to neviem predstaviť. Lebo slnko je prirodzená dezinfekcia, ÚV žiarenie likviduje choroboplodné zárodky aj roztoče a ničí baktérie a prádlo vysušené na slnku vonia. A ak ešte k tomu aj fúka, tak úplná paráda🌞🎉

ja by som ho už len prepláchla, bez prášku 😏