Periete opäť prádlo, keď zmokne?
Ak vám oprší prádlo, ale teda úplne komplet :-/
Periete ho opäť?
Nedobehla som včas, nestihla som schovať :-/
nie, nikdy som opršané prádlo neprala znova, vtedy mi práve krásne vonia keď zmokne 😉
nie, nikdy som opršané prádlo neprala znova, vtedy mi práve krásne vonia keď zmokne 😉
@silvinka511 mne to smrdi
@silvinka511no hnus🤣 dufam že
V tom posielaš deti do školy
Neperiem znova. Ked je len mokre, ze z neho voda tecie, dam este raz vyzmykat, ked je oprskane hlinou z kvetinacov, tak dam na plachanie. Ked je len navlhnute, necham ho vysusit. Ale ja susim na krytom balkone, to musi byt riadny lejak hnany vetrom aby mi namoklo tak, ze s nim treba robit poriadky.
Moja suseda vyvesi prádlo na balkón a nechala ho tam viac ako týždeň. Myslím že raz ho tam mala 11 dní 🤦 Za ten čas jej ho zlialo minimálne trikrát 🙈😀
keď zmokne prádlo - mne to vadí. dám oprať znova.
sused bez ženy nechá prádlo zmoknúť aj 3 krát, jemu to asi nevadí. Tak ale chlap.
Jasné, periem opäť. Mne dokonca smrdí aj vyschnuté na slnku, preto suším iba vo vnútri 🤭
Môj sused (starý mladenec) perie tak, ze špinavé prádlo navešia na plot, necha zmoknut a hotovo 🤣🤣
Ak je to par kvapiek cerstvo po vyveseni, tak neperiem. Ak ozaj zmoknute pradlo, tak periem znovu.
Jasné, periem opäť. Mne dokonca smrdí aj vyschnuté na slnku, preto suším iba vo vnútri 🤭
@anonym_10f9e7
Toto som este nepocula ,mne smrdi na slnku?
@anonym_10f9e7
Toto som este nepocula ,mne smrdi na slnku?
@anonym_127f9b Taký divný pach to má, ako keby spálené, keď sa suší vonku a svieti na neho slnko. Cez leto suším vo vnútri, lebo mi to prádlo smrdí 😅

ja by som ho už len prepláchla, bez prášku 😏