icon

Práčka AEG UniversalDose ProSteam: Spokojnosť a úprava programov?

13. jan 2024

Nemate niekto tuto pracku? Ako ste s nou spokojne? Je pravda,ze AEG vydrzi roky bez zavad? Este ma zaujima,ci je mozne upravovat casy jednotlivych programov alebo su pevne a nedaju sa menit?

sono2
•
13. jan 2024

Ja osobne mam 9 tisíc najvyššiu triedu, vopred poviem, že kupujem vyššie triedy roky a fakt mam spotrebiče 15 rokov v pohode nielen aeg, aj elektrolux a whirlpool, ale táto práčka mi odišla súčiastka 2 mesiace pred zárukou oprava by bola 600e čiže som bola celkom sklamaná, pravdepodobne výrobná vada, trebalo vymeniť celý dávkovaci systém nakoľko to je práčka, ktorá zmäkčuje vodu a ide do nej soľ.
Ja som rozmýšľala svokre s dávkovanim, poviem ti narovinu, čím viac takýchto vymoženosti, tým skôr nejaký problém.
Kúpila by som normálnu.

autor
•
13. jan 2024

@sono2 dakujem,praveze nechcem tie vyssie rady,lebo tie maju uz dost funkcii,ktore aj tak nevyuzijem. Stacia mi zakladne funkcie a nech sa co najmenej kazi. Mame zlu skusenost s lg,kedy sme po tretej reklamacii,museli kupit uplne inu pracku. Ta LG bola z vyssej rady,dost draha.

slavomira236
•
13. jan 2024

Toez som teraz kupovala pracku chcela som aeg(plnenu zhora nevyhoda maly vyber) bola som rozhodnuta kupit za 750 eura no mala len 6kg bubon . Nakoniec som vzala pracku philco(mam uz doma chladnicku dlho) t ma az 8kg bubon trieda energeticka to iste co aeg a dost lacnejsia. Odporucali mi ju v 2predajniach tak smad vydrzi...doteraz somala whirpool 10 rokov len za ala sa dodduvat farba a zacala hrdzaviet inak isla super a to stala 300 cca

danielahamar
•
13. jan 2024

čo je roky bez závad? Tuším mám už 2 za15r., , mne vyhovuje to, že je až 9kg, a samozrejme sa dá upraviť aj čas

autor
•
13. jan 2024

@danielahamar Mali sme electrolux 16 rokov a menili sme ju,lebo sme prerabali kupelnu a uz nam tam nesadla. Cize aspon 16 rokov by mohla vydrzat 🤣

danielahamar
•
13. jan 2024

to určite nevydrží, kvalita to už nieje taká ako volakedy, bohužial

sono2
•
13. jan 2024

To ja som verná týmto 3 značkám iné nie. Aeg ale prvotne. Ale nemáš. Máš bavlnu, jemne, vlnu, rýchle, potom ze Power to používam, fakt perie výborne. Impregnácia a ešte para a to je aj všetko.
Pekne si znížiš čas a hlavne Máš to na kg rozdelené čo by malo ísť.
Ja som volila preto lebo mam extrémne tvrdú vodu.
A hlavne s priamym plákanim vody priamo do bubna.

sono2
•
13. jan 2024

@danielahamar ale áno. Ja mam píšem skúsenosti veľmi dobre až na túto výnimku spotrebiče fakt roky rokuce.

sono2
•
13. jan 2024

Ja som mala takto whirlpool 16 taktiež hovorim, už sa pokaz, chcem už novú. A dala som ju kamarátke jej stále ide čiže 20 rokov.
A moja mama ma vyše 20.
Ako už nebola ako nová ale ťahala teda veci, nemala som problém
Oprava nikdy

sono2
•
13. jan 2024

A aktuálne 12 rokov chladnička, indukmcia rura, mikrovlnka asi 5 ročná. Práčka 4 roky myslím aktuálne
Všetky veci sú ako nové fakt neklamem

sono2
•
Autor odpoveď zmazal
•
danielahamar
•
13. jan 2024

@sono2 kolko ludí a koľko perieš? lebo aj od toho závisí, u nás je využitá na 200%

sono2
•
14. jan 2024

@danielahamar 4 ľudia.

mon895
•
14. jan 2024

Ja mam susicku aj pracku AEG cez 5r (susicka 8000 pracka 7000) a spokojnost 😊