Prečo práčka krčí oblečenie pri nižších otáčkach?
Kupit pracku, co vie aj zehlit.
@anonym_autor Samozrejme, bežná vec pri žmýkaní. Zaleží na materiále,
@patka06 ináč toto mi napadlo, na foto v otázke sú obliečky z Lidl 100% bavlna renforcé. Lebo teraz mám v ruke obliečku Ikea Bergpalm 100 bavlna a nie je taká dokrkvaná a lepšie sa žehlí. Takže asi chyba renforcé úpravy 🫣
možno veľa prádla
@anonym_a9e3be neprepchávam práčku
Najnizsie otacky pouzivam iba na zaclony a zavesy. Vsade inde max, co to da.. aktualne 1400.
@anonym_autor to nie je prackou a otackami, to je materialom. Niektora bavlna je obzvlast krciva, hlavne povlakova veba.
@anonym_autor to nie je prackou a otackami, to je materialom. Niektora bavlna je obzvlast krciva, hlavne povlakova veba.
@viestta aj som si myslela. Nabudúce žiadna sanfor alebo renforce úprava 🫣
@viestta tieto sú nové, prala som ich 1x, myslíš, že to prejde časom? Lebo sa sakra zle žehlia. Aj parím aj vlhčím kropením 🤨
@anonym_autor neviem ci ich to casom prejde, mam tiez take, Zehli ich gravitacia, nie ja
@viestta takto sa mi darí ožehliť na maximálnu teplotuba kropenie+ para.
@viestta takto sa mi darí ožehliť na maximálnu teplotuba kropenie+ para.
@anonym_autor ja postelne nezehlim, zavesim vytrasene, hned zo snury poskladam, strcim do skrine na spodok kopky, o zvysok sa postara gravitacia. Zehlenie postelneho som uz davno vzdala, zabity cas na robote, ktoru vidno akurat dovtedy kym sa v tom niekto nevyspi
@anonym_autor ja postelne nezehlim, zavesim vytrasene, hned zo snury poskladam, strcim do skrine na spodok kopky, o zvysok sa postara gravitacia. Zehlenie postelneho som uz davno vzdala, zabity cas na robote, ktoru vidno akurat dovtedy kym sa v tom niekto nevyspi
@viestta ja nemám problém so žehlením. Žehlím aj pre penzión😃
@anonym_autor Ja práve z tohoto dôvodu kupujem už len kvalitné krepové obliečky a plachty s lycrou. Takže posteľné prádlo nežehlím vôbec.
@anonym_autor Ja práve z tohoto dôvodu kupujem už len kvalitné krepové obliečky a plachty s lycrou. Takže posteľné prádlo nežehlím vôbec.
@anonym_9e6edf krep nemám rada.
@viestta škoda, že som nepozrela AI skôr
@viestta naprieč tomu, že som mala 800 otáčok, tak prádlo dokrkvalo a zlámalo bavlnu 🤥
@anonym_autor kúp si sušičku. Ako to poskladáš ešte teplé, tak to aj ostane
@viestta tieto sú nové, prala som ich 1x, myslíš, že to prejde časom? Lebo sa sakra zle žehlia. Aj parím aj vlhčím kropením 🤨
@anonym_autor Je to obliečkami.Aj ja som ich v Lidli kúpila , len ten károvaný vzor.Žehlím naparovačkou,takže po prežehlení sú ok.
@anonym_autor kúp si sušičku. Ako to poskladáš ešte teplé, tak to aj ostane
@anonym_5e46c7 sušičku mám. Len dnes svietilo slnko a mierne fúkal vietor, tak za hodinku bolo suché. No neviem, neviem, či by som ich dala dokopy zo sušičky, keď pri 800 otáčkach sa takto dokrkvali. Žehlila som ako divá, najsilnejšia para, kropenie a tá zalomená bavlna nechala ryhy 🙄
@anonym_5e46c7 sušičku mám. Len dnes svietilo slnko a mierne fúkal vietor, tak za hodinku bolo suché. No neviem, neviem, či by som ich dala dokopy zo sušičky, keď pri 800 otáčkach sa takto dokrkvali. Žehlila som ako divá, najsilnejšia para, kropenie a tá zalomená bavlna nechala ryhy 🙄
@anonym_autor zvlaštne, mne sušička jedina dokaže uplne “vyžehliť” oblečenie
@anonym_autor zvlaštne, mne sušička jedina dokaže uplne “vyžehliť” oblečenie
@anonym_5e46c7 Ikeácke obliečky sú ok aj pri 1200 otáčkach aj zo sušičky. Žehlím vždy a žiadny problém. Ale tieto bavlnené s úpravou, dokrkvané ako keby ich krava požula

možno veľa prádla