Prečo práčka krčí oblečenie pri nižších otáčkach?
Kupit pracku, co vie aj zehlit.
@anonym_autor Samozrejme, bežná vec pri žmýkaní. Zaleží na materiále,
@patka06 ináč toto mi napadlo, na foto v otázke sú obliečky z Lidl 100% bavlna renforcé. Lebo teraz mám v ruke obliečku Ikea Bergpalm 100 bavlna a nie je taká dokrkvaná a lepšie sa žehlí. Takže asi chyba renforcé úpravy 🫣
možno veľa prádla
@anonym_a9e3be neprepchávam práčku
Najnizsie otacky pouzivam iba na zaclony a zavesy. Vsade inde max, co to da.. aktualne 1400.
@anonym_autor to nie je prackou a otackami, to je materialom. Niektora bavlna je obzvlast krciva, hlavne povlakova veba.
@anonym_autor to nie je prackou a otackami, to je materialom. Niektora bavlna je obzvlast krciva, hlavne povlakova veba.
@viestta aj som si myslela. Nabudúce žiadna sanfor alebo renforce úprava 🫣
@viestta tieto sú nové, prala som ich 1x, myslíš, že to prejde časom? Lebo sa sakra zle žehlia. Aj parím aj vlhčím kropením 🤨
@anonym_autor neviem ci ich to casom prejde, mam tiez take, Zehli ich gravitacia, nie ja
@viestta takto sa mi darí ožehliť na maximálnu teplotuba kropenie+ para.
@viestta takto sa mi darí ožehliť na maximálnu teplotuba kropenie+ para.
@anonym_autor ja postelne nezehlim, zavesim vytrasene, hned zo snury poskladam, strcim do skrine na spodok kopky, o zvysok sa postara gravitacia. Zehlenie postelneho som uz davno vzdala, zabity cas na robote, ktoru vidno akurat dovtedy kym sa v tom niekto nevyspi
@anonym_autor ja postelne nezehlim, zavesim vytrasene, hned zo snury poskladam, strcim do skrine na spodok kopky, o zvysok sa postara gravitacia. Zehlenie postelneho som uz davno vzdala, zabity cas na robote, ktoru vidno akurat dovtedy kym sa v tom niekto nevyspi
@viestta ja nemám problém so žehlením. Žehlím aj pre penzión😃
@anonym_autor Ja práve z tohoto dôvodu kupujem už len kvalitné krepové obliečky a plachty s lycrou. Takže posteľné prádlo nežehlím vôbec.
@anonym_autor Ja práve z tohoto dôvodu kupujem už len kvalitné krepové obliečky a plachty s lycrou. Takže posteľné prádlo nežehlím vôbec.
@anonym_9e6edf krep nemám rada.
@viestta škoda, že som nepozrela AI skôr
@viestta naprieč tomu, že som mala 800 otáčok, tak prádlo dokrkvalo a zlámalo bavlnu 🤥
@anonym_autor kúp si sušičku. Ako to poskladáš ešte teplé, tak to aj ostane

možno veľa prádla