icon

Puella - dávkovanie

didip
9. jún 2023

Ahojte, objednala som Puellu, včera natešená som išla prať a asi som tam veľmi málo dala 😅 chcem sa spýtať, koľko dávate a či dávate do bubna práčky. Ďakujem 😊

anulienka30
•
9. jún 2023

@didip ma pracku z vrchu plnenu, davam jeden vrchnacik....a do priehradky na avivaz

didip
autor
•
9. jún 2023

@anulienka30 ja som dala tiež do nádobky na aviváž, jeden vrchnáčik ale malý, keďže sme kúpili na skúšku tie menšie všetky

maminabobo
•
9. jún 2023

Ja milujem červenú puelu. Dajte do zásobníka na aviváž. Ak ste dala do bubna, vyprala sa vám rovno s práškom na pranie...

andrea_82
•
9. jún 2023

Ak si kupila tie vzorky v sacikoch, tak treba vyliat cely sacok.

didip
autor
•
9. jún 2023

@andrea_82 toto som objednala, dala som vrchnáčik a príde mi to veľmi slabé

mladenca
•
9. jún 2023

Ja toto vobec neviem tiez, inak 😀 Zakazdym to tam lejem tak proste pocitovo a odoka a citim to dost 😀

andrea_82
•
9. jún 2023

Ja pouzivam odmerku od sirupu od kasla. Davka je 5 ml, ak sa ti zdaju slabe, mozes dat viac. Ale mne sa Puella tiez moc nepacila, kupujem zo stranky vonavydomov.eu

didip
autor
•
9. jún 2023

@andrea_82 svokra má puellu a strašne sa nám páčila tá vôňa, ale ona žije sama takze ona perie v malých dávkach 😃

veverka84
•
9. jún 2023

@didip podla toho kolko pradla mas ten vrchnacik myslim ze je na 4 kg?ja mam pracku na 8 kg cize davam viac a vonia cela kupelna byt aj pradlo.

marsmykkok
•
9. jún 2023

No tie sáčky 5 ml sú koncentrovanejšie podľa mňa...Mám 6 kg práčku a ked nedám úplne plnú, tak vonia krásne. Ale mala som tento 50ml a nebol na 10 praní, ale na 5 a aj tak to voňalo slabo.

puella_vone
•
Odpoveď bola odstránená
•