Rady a tipy na používanie sušičky Samsung
Ahojte máte niektorá sušičku Samsung ? Tú so senzormi ? Mám ju len pár dní a niektoré veci sa mi zbehli. Neviete mi poradiť ktorý program je najšetrnejší ako sušíte vy ? Bežné prádlo , posteľné prádlo .. ďakujem.
ja mam samsung a susim iba na programe bavlna a nic sa mi nezbehlo..
ja mam samsung a susim iba na programe bavlna a nic sa mi nezbehlo..
@babushkaem ďakujem vyskúšam 🙏
@anonym_autor nemam sice Samsung, ale susicku pouzivam uz niekolko rokov. Co som zistila je, ze sa zbiehaju vacsinou nekvalitne veci. U takych by pomohlo susenie pri nizsej teplote. Ak mas taky program, skus ho navolit, pripadne nedavaj susenie do skrine, ale len na vesiak, alebo este o stupen menej. Inak mozes mat program na jemne pradlo napriklad, k tomu ale prestuduj navod konkretne k tvojej susicke
@anonym_69cdc2 mám taký program vyskúšam , ďakujem
@anonym_69cdc2 mám taký program vyskúšam , ďakujem
@anonym_autor
vsetko zalezi od materialu a kvality. Veci z pepka dat do susicky je jasne - zrazia sa ti. Z hm napriklad nie.
Ja mam samsung - susím bežne na programe Zmiešané, alebo castou používam aj program jemné - ten nevysuší uplne do sucha, ale skor tak na žehlenie. Potom používam na bundy často outdoor. Uteráky použijem program uteráky, postelné prádlo program lozkoviny

@anonym_autor nemam sice Samsung, ale susicku pouzivam uz niekolko rokov. Co som zistila je, ze sa zbiehaju vacsinou nekvalitne veci. U takych by pomohlo susenie pri nizsej teplote. Ak mas taky program, skus ho navolit, pripadne nedavaj susenie do skrine, ale len na vesiak, alebo este o stupen menej. Inak mozes mat program na jemne pradlo napriklad, k tomu ale prestuduj navod konkretne k tvojej susicke