icon

Robotický vysávač s mopom: Najlepšie do 150 EUR

23. nov 2023

Ahojte prosím poraďte roboticky vysavac s mopom do 150€.
Nasla som tento Xiaomi E10 a podla popisu vyzerá fajn ale tak to asi každý.
Hlavne co by som chcela aby sa dal ovládať cez aplikáciu.
Ďakujem

Robotický vysávač s mopom: Najlepšie do 150 EUR
rooberta
•
23. nov 2023

Ja ti ho neodporucam, mam xiaomi s mopom nie presne tento isty model ale tiez stal 150e v akcii. Neznasam ho, uz ho ani nezapinam lebo sa len rozculim. Je uplne primitivny, nezapamata a neulozi si trasu, do dokovacej stanice sa mu nepodarilo vratit ani raz. Len sa bezcielne mota po izbe niektore miesta povysava opakovane ine ani raz, naraza do stien a nabytku, ujde z izby ktoru este nedovysaval a uz sa nevrati. Musim kontrolovat co povysaval a co nie a vracat ho tam kde to odflakol. No na nervy. Bud si kup drahsi s laserovou navigaciou alebo ziadny. Ja som si teraz kupila tycovy a s tym som maximalne spokojna.

chodec15
•
Odpoveď bola odstránená
•
guudy
•
23. nov 2023

Ano, tieto lacne modely nemaju ziadnu logiku, vysavaju nesystematicky. Vid co pisala @rooberta

saxana000
•
23. nov 2023

Pozeraj radsej vykonnejsi a bez mopu.. to mopovanie je take smiesne ze to za vobec to nestoji..ked chces.poriadne mopovanie musis.sa.odrazit v inej cenovej kategorii.od.600.hore.sobne ti odporucam zacat pri vysavacoch niekde na 300e to uz nebude priblbe pomotane narazatko ale normalny inteligentny vysavac co.si ulozi.mapu a vie.kam.ma.ist aj ako sa vratit.

yanni
•
23. nov 2023

Ja mam uz takmer 7 rokov roombu posledny rok aj mop (extra). A su to perfektne masinky. Vysavac mam z tej doby ten najnovsi, terajsie modely su este lepsie, vymakanejsie ale prakticky funbguju na tom istom principe. Do takyhto veciciek treba investovat, potom to zväcsa aj dobre sluzi.

rooberta
•
23. nov 2023

@chodec15 Bars by mna niekto takto pred rokom varoval 😩

chodec15
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivangeline
•
23. nov 2023

Ja by som mop tiez vynechala..