icon

Skúsenosti s parfumami do prania Vonea

karolinaadam
20. dec 2025

Ahojte mate niektora skusenost s tymito parfumami do prania? https://www.vonea.sk/ vyskakuju na mna na instagrame a pozerala som ich stranku len neviem aku vonu si mam objednat.
Dakujem

00miri00
19. júl 2026

@karolinaadam neviem či je to pre teba ešte aktuálne, ale dostala som štartovaciu sadu Vonea a tento produkt neodporúčam. Práci gél je úplne slabučký, hoci používam podľa odporúčaní dávkovania. Z parfemu do pradla muža svrbí koža, hoci uvádzajú ekologické a vhodne pre deti ( to ani skúšať nebudem na dieťati). Na odstránenie škvŕn veľmi slabé. Celkovo tuto značku by som si už nekúpila.

vonea
4. sep 2026
@00miri00

@karolinaadam neviem či je to pre teba ešte aktuálne, ale dostala som štartovaciu sadu Vonea a tento produkt neodporúčam. Práci gél je úplne slabučký, hoci používam podľa odporúčaní dávkovania. Z parfemu do pradla muža svrbí koža, hoci uvádzajú ekologické a vhodne pre deti ( to ani skúšať nebudem na dieťati). Na odstránenie škvŕn veľmi slabé. Celkovo tuto značku by som si už nekúpila.

@00miri00 Dobrý deň,

mrzí nás, že ste mali s našimi produktmi takúto skúsenosť. Vaša spätná väzba nás však veľmi prekvapila, pretože podobné podnety pri našich produktoch neevidujeme.

Keďže vo svojom komentári uvádzate hneď niekoľko závažných výhrad – slabú účinnosť pracieho gélu, reakciu pokožky po použití parfumu do prania aj slabý účinok produktu na škvrny – určite to nechceme nechať bez dôkladného preverenia.

Zároveň si však nemôžeme nevšimnúť, že Váš profil vznikol len krátko pred zverejnením tohto komentára a jednou z jeho prvých aktivít bola práve výrazne negatívna skúsenosť s našou značkou. Aj preto by sme boli radi, keby sme mohli overiť, že ide o reálnu zákaznícku skúsenosť.

Prosíme Vás preto, aby ste nás kontaktovali súkromnou správou alebo e-mailom a poslali nám číslo Vašej objednávky. Na jeho základe vieme dohľadať konkrétne produkty, dátum expedície aj výrobné šarže, ktoré ste dostali, a následne ich preveriť.

Na kvalite našich produktov a spokojnosti zákazníkov nám veľmi záleží. Každú oprávnenú spätnú väzbu berieme vážne, no zároveň považujeme za dôležité, aby verejne zverejnené hodnotenia vychádzali zo skutočnej zákazníckej skúsenosti.

Ďakujeme

Prajeme pekný deň

VONEA

anonym_8380f9
Autor odpoveď zmazal