Skúsenosti s parfumami do prania Vonea
Ahojte mate niektora skusenost s tymito parfumami do prania? https://www.vonea.sk/ vyskakuju na mna na instagrame a pozerala som ich stranku len neviem aku vonu si mam objednat.
Dakujem
@karolinaadam neviem či je to pre teba ešte aktuálne, ale dostala som štartovaciu sadu Vonea a tento produkt neodporúčam. Práci gél je úplne slabučký, hoci používam podľa odporúčaní dávkovania. Z parfemu do pradla muža svrbí koža, hoci uvádzajú ekologické a vhodne pre deti ( to ani skúšať nebudem na dieťati). Na odstránenie škvŕn veľmi slabé. Celkovo tuto značku by som si už nekúpila.
@00miri00 Dobrý deň,
mrzí nás, že ste mali s našimi produktmi takúto skúsenosť. Vaša spätná väzba nás však veľmi prekvapila, pretože podobné podnety pri našich produktoch neevidujeme.
Keďže vo svojom komentári uvádzate hneď niekoľko závažných výhrad – slabú účinnosť pracieho gélu, reakciu pokožky po použití parfumu do prania aj slabý účinok produktu na škvrny – určite to nechceme nechať bez dôkladného preverenia.
Zároveň si však nemôžeme nevšimnúť, že Váš profil vznikol len krátko pred zverejnením tohto komentára a jednou z jeho prvých aktivít bola práve výrazne negatívna skúsenosť s našou značkou. Aj preto by sme boli radi, keby sme mohli overiť, že ide o reálnu zákaznícku skúsenosť.
Prosíme Vás preto, aby ste nás kontaktovali súkromnou správou alebo e-mailom a poslali nám číslo Vašej objednávky. Na jeho základe vieme dohľadať konkrétne produkty, dátum expedície aj výrobné šarže, ktoré ste dostali, a následne ich preveriť.
Na kvalite našich produktov a spokojnosti zákazníkov nám veľmi záleží. Každú oprávnenú spätnú väzbu berieme vážne, no zároveň považujeme za dôležité, aby verejne zverejnené hodnotenia vychádzali zo skutočnej zákazníckej skúsenosti.
Ďakujeme
Prajeme pekný deň
VONEA

@karolinaadam neviem či je to pre teba ešte aktuálne, ale dostala som štartovaciu sadu Vonea a tento produkt neodporúčam. Práci gél je úplne slabučký, hoci používam podľa odporúčaní dávkovania. Z parfemu do pradla muža svrbí koža, hoci uvádzajú ekologické a vhodne pre deti ( to ani skúšať nebudem na dieťati). Na odstránenie škvŕn veľmi slabé. Celkovo tuto značku by som si už nekúpila.