Skúsenosti s rozmontovaním sušičky: Oplatia sa vlastné opravy?
Dobrý deň, skúšal niekto rozmontovať sušičku? Máme staršiu, filter čistíme, ale suší o dosť dlhšie ako na začiatku. Určite je vnútri prach. Celkom ma to láka skúsiť odskrutkovať dolnú časť okolo filtra. Len neviem, či to potom aj dám dokopy. Alebo radšej zavolať servis? Vďaka za skúsenosti.
skus si pozriet na youtube navod, ako to urobit, reps. ako to vyzera, ked to odskrutkujes, nech ta tam neprekvapi kopec kablikov.
Moji chlapi to museli spraviť. Aspoň sa povysávala zvnútra. Neskutočne veľa prachu tam bolo
ak to dokážeš ušetríš si kopec eur.
my sme tak menili ložisko na práčke. ložisko stálo 5e, firma chcela za opravu 120 e.
Ak si technicky zdatna, a potrebujes usetrit eura, za pomoci youtube to zvladnes, teda to cistenie je jednoduche. Mne teraz rupol remeñ, lozisko uz bolo tiez trochu zdeformovane (po takmer 8 rokoch intenzivneho pouzivania) . Ak by som velmi chcela, zvladla by som to sama, ale stalo by ma to vela casu, a moj cas je vzacny. Opravar prisiel hned na druhy deñ, povysaval a celkovo vycistil cele vnutro, dal novy remeñ a lozisko a do pol hodiny mal vybavene, zaplatila som 138 eur a vsetky strany su spokojne....

Muz rozobral,menil remen, povysaval prach,nebolo vela a fici dalej...treba si najst navod a postupovat podla toho