icon

Sušička a žehlenie

29. aug 2023

Ahojte, pri prvom dieťati som nemala sušičku, takže samozrejme som mu veci žehlila, teraz pri druhom už budem mať a napadlo mi, či to treba ešte aj žehliť, ak budem prať na 60 a aj na sušičke dám nejaký program s vyššou teplotou. Dopredu píšem pre odporcov sušičiek, že sušičku budem určite používať a nevadí mi, keď sa mi veci zničia/zmenšia, aj tak by som ich už len darovala ďalej 😀 Iba ma zaujíma, či má význam ešte aj žehliť, ide mi o hygienické hľadisko.

klamema
•
29. aug 2023

Susicku mam už asi 5 rokov a takto synovi, mne a manželovi nežehlim zo sušičky ale malej áno ešte je malá ešte ide mat iba rok ,potom neskor nebudem ani jej žehliť

koniarova
•
29. aug 2023

Ani by ma nenapadlo,žehliť zo sušičky. Nepridávaj si zbytočne robotu.

lilizzachy
•
29. aug 2023

Ja som nezehlila

angela85
•
29. aug 2023

Ja som aj predtým,bez sušičky, žehlička iba pár týždňov. So dušičkou vôbec,iba čo skutočne treba. Ale na to zmenšovanie pozor,mne sa o číslo zbehli tričká do roboty, a bolo to ako za trest,kým som vyfasovala nové. Tak isto pyžamá sa veľmi pozmensovali. Mám také lacnejšie...

autor
•
29. aug 2023

@angela85 my už máme sušičku skoro 2r a sranda, mne sa nič nezbehlo, len jedny jeansy zo Sinsay, ktoré tam dal šikovný manžel 😀 synovi keď kupujem nejaké lacnejšie veci, tak rovno o číslo väčšie pre istotu, ale tiež sa mi nezdá, že by sa mu nejak extra tie veci zmenšovali.

oblecenie99
•
29. aug 2023

Ja neviem, mne tiež všetci hovorili, že zo sušičky nebude už treba žehliť, a pokiaľ teda nevystihnem ten čas, kedy povyberam veci akurát v momente, keď dosušila, tak akoby som zo psej tlamy vyťahovala... Napr. také posteľné prádlo, to vážne nevydržím neprezehlit, ani po sušičke. A to som už vyskúšala všetko, aj menej veci dať, aj pekne predtým všetko vytrepat, aj také obrúsky do nej ale tak ja teda neviem čo furt pokaslem 🤷

slavomira236
•
29. aug 2023

@oblecenie99 ja mam tiez postelne bavlnenezo susicky ako krave z pyska. Ked v lete vesiam na susiak von je rovnucke oproti susicke

lasona
•
29. aug 2023

Tiež mi každý vravel ze nemusím žehliť...ale však je to pokrkvane...ja teda zehlim všetko.. ja to také neznesiem