Sušička Beko
Ahojte, kúpili sme sušičku Beko a v návode píše, že ak je určitý symbol na oblečení tak nemôže ísť do sušičky, prezrel som asi 10 tričiek a ďalšie veci a je to v podstate na všetkom, že nič z toho nemôže do sušičky, je to pravda alebo aké máte skúsenosti, dávate to aj napriek tomu alebo zvoliť určitý program? ďakujem ❤️
@martin5556 na začiatku som tiež pozerala tie symboly ale kamoška mi povedala že tam dáva skoro všetko tak od vtedy dávam aj ja
@peter0123 a v pohode?
Periete s avivazou ci bez? Alebo dávate vonne guličky?
Ja dávam do sušičky všetko, okrem takých veci, kde je väčšia nálepka, taká.ta nazehlovacka. Lebo to tá.susicka po čase zničí.
@martin5556 dávam bavlna Eco. Je to vyše.3h program, ale nikdy to tak dlho nesusilo. Väčšinou tak hodinku.
@martin5556 ale treba.len skúšať. Mne to iný program strašne dokrcil, takže som skúšala ktorý bude vyhovovať
Susim vsetko doradu aj tricka s potlacou ale vzdy naruby bez avivaze s vonnymi gulickami na.programe mix.postelne.a uteraky na bavlne..

@martin5556 ja dávam. Je to buď, alebo 🤣 používam program mix. Ak sa veľmi bojím tak dávam iba timer a dosusim na susiaku.