icon

Tipy na aviváž, ktorá prevonia prádlo

6. feb 2026

Ahojte. Poraďte prosim aviváž, z ktorej nebude voňať celý činžak - ale prádlo bude voňavé s jedmným nádychom. Nie oleje.

Ďakujem

anonym_42adba
6. feb 2026
sticker
motylik2559
6. feb 2026

@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.

anonym_d5b23e
6. feb 2026

@anonym_autor Ja som milo prekvapená ako dobre a silno vonia s Lidla Doussy luxory. Nikdy som také nepoužívala,ale túto mám rada.

anonym_05effc
6. feb 2026

@anonym_autor mne ulahodili la essenza neve, taká modrá. Veľmi jemná vôňa, čistá, krásna. Žiadna ťažká ako puella😵‍💫

anonym_d5b23e
6. feb 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.

@motylik2559 Ja mám najradšej tiež modrý aj modré a oranžové Cocolino .

autor
6. feb 2026

@anonym_autor dnes mi padli oči https://www.mojadm.sk/feeleco-avivaz-relax-p859.... ale nikdy som ani o nej nepocula, neskusala

dorizzz
6. feb 2026

Ja mam rada Lenor sensitive- biely

anonym_11ad56
6. feb 2026

Lenor žltý alebo zlatý ja ho volám zlatý 😄 zlatá orchidea+vanilka .Vonia nám celý byt od nej

muchotrafka298
6. feb 2026

Biele Coccolino so zltym napisom, tusim sa vola Almond. K tomu sa vzdy rada vratim, lebo ta vona nie je silna, je to jemne a nerusi.

henka123123
6. feb 2026

Ja mam rada lenor modre gulicky...alebo lenor baby biely..alebo buppi avivaz

kavasmliekom
6. feb 2026

Azurit s s modrým vrchnákom

biba_18
6. feb 2026

ja mám rada lenor luxe gold orchid

zuzana76
6. feb 2026

https://www.lunys.sk/herbow-baby-aloe-vera-aviv... ja pouzivam tuto, maju v DM, jemna vona

anonym_d2817d
6. feb 2026
@motylik2559

@motylik2559 aj ja len tento nakupujem uz asi 5 rokov, pri inom nevydrzim.

abdn16
6. feb 2026

Lenor Gold orchid. Pouzivam snad 10r, jedina, ktora mi prevonia pradlo a svetre su vonave aj po roku, ked ich v zime vytiahnem na nosenie,

liusa82
6. feb 2026

ja som nedávno kupila biele cocolino mandle a kašmir ozaj pekne vonia tak jemnučko ak poznáš vônu vosku yankee candle soft blanket tak to je toho asi dokonalá kopia aspoň podla mňa.Ešte mi pekne voňala silan jungle.Ale čo tak mám odsledované skoro všetky aviváže sú také slabšie čajiky veď to dlho to prádlo ani neprevonia mne najviac asi uteráky tie voňajú ozaj dlho keď vytiahnem aj zo skrine

lizatko1009
Včera o 01:56

moje top

brendaa
Včera o 04:52

@anonym_autor odporúčam milo prekvapí Wansou, raz za čas kúpim a 👌. Inak používam Coccolino water lily & pink grapefruit aj žlté Coccolino

andrejka2424
Včera o 05:35
@muchotrafka298

Biele Coccolino so zltym napisom, tusim sa vola Almond. K tomu sa vzdy rada vratim, lebo ta vona nie je silna, je to jemne a nerusi.

@muchotrafka298 Presne ten používam väčšinu roka.Kúpim sem tam niečo iné, ake vždy sa vrátim k tomuto.

anonym_b939da
Včera o 06:07

Lenor fresh air a kuschleweich

anonym_0b98f0
Včera o 07:16

Málo tém je tu už o tom?Veď stačí použiť lupu