Tipy na aviváž, ktorá prevonia prádlo
Ahojte. Poraďte prosim aviváž, z ktorej nebude voňať celý činžak - ale prádlo bude voňavé s jedmným nádychom. Nie oleje.
Ďakujem

@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.
@anonym_autor Ja som milo prekvapená ako dobre a silno vonia s Lidla Doussy luxory. Nikdy som také nepoužívala,ale túto mám rada.
@anonym_autor mne ulahodili la essenza neve, taká modrá. Veľmi jemná vôňa, čistá, krásna. Žiadna ťažká ako puella😵💫
@anonym_autor Ahoj, ja mam docela rada modry Silan, ten Fresh Sky🙂 Len teda, kazdy ma ine cuchove bunky, ale mne tento voni.
@motylik2559 Ja mám najradšej tiež modrý aj modré a oranžové Cocolino .
@anonym_autor dnes mi padli oči https://www.mojadm.sk/feeleco-avivaz-relax-p859.... ale nikdy som ani o nej nepocula, neskusala
Ja mam rada Lenor sensitive- biely
Lenor žltý alebo zlatý ja ho volám zlatý 😄 zlatá orchidea+vanilka .Vonia nám celý byt od nej
Biele Coccolino so zltym napisom, tusim sa vola Almond. K tomu sa vzdy rada vratim, lebo ta vona nie je silna, je to jemne a nerusi.
Ja mam rada lenor modre gulicky...alebo lenor baby biely..alebo buppi avivaz
Azurit s s modrým vrchnákom
ja mám rada lenor luxe gold orchid
https://www.lunys.sk/herbow-baby-aloe-vera-aviv... ja pouzivam tuto, maju v DM, jemna vona
@motylik2559 aj ja len tento nakupujem uz asi 5 rokov, pri inom nevydrzim.
Lenor Gold orchid. Pouzivam snad 10r, jedina, ktora mi prevonia pradlo a svetre su vonave aj po roku, ked ich v zime vytiahnem na nosenie,
ja som nedávno kupila biele cocolino mandle a kašmir ozaj pekne vonia tak jemnučko ak poznáš vônu vosku yankee candle soft blanket tak to je toho asi dokonalá kopia aspoň podla mňa.Ešte mi pekne voňala silan jungle.Ale čo tak mám odsledované skoro všetky aviváže sú také slabšie čajiky veď to dlho to prádlo ani neprevonia mne najviac asi uteráky tie voňajú ozaj dlho keď vytiahnem aj zo skrine
Biele Coccolino so zltym napisom, tusim sa vola Almond. K tomu sa vzdy rada vratim, lebo ta vona nie je silna, je to jemne a nerusi.
@muchotrafka298 Presne ten používam väčšinu roka.Kúpim sem tam niečo iné, ake vždy sa vrátim k tomuto.
Lenor fresh air a kuschleweich
Málo tém je tu už o tom?Veď stačí použiť lupu