V čom periete športové oblečenie?
Dosť sa pri športe spotím a všetky športové veci aj keď operiem, tak keď sa v nich znova začnem potiť, tak smrdia takým divným smradom. Už som si vygooglila, že je to preto, lebo v tých umelých vláknach sa proste držia baktérie, ktoré teplom znova "ožijú" a preto ten smrad. Pomáha namočiť prádlo do dezinfekcie, ale nechcem to robiť po každom tréningu. Tiež som začala prať na 40-ke, ale nestačí to a na 60 sa to už bojím dať, keďže odporučená teplota je 30.. Tak ma zaujíma, ak niekto mal podobný problém, či používate tie špeciálne gely na športové veci a či to stačí k odstráneniu zápachu. Alebo máte nejakú fintu na to..
@anonym_autor Modrý tekutý na športové oblečenie. Niekedy je to funkčné prádlo nekvalitné a smrdí aj po opratí. Vymeň za niečo trošku kvalitnejšie. Ale býva problém to odhadnúť.
@anonym_autor Modrý tekutý na športové oblečenie. Niekedy je to funkčné prádlo nekvalitné a smrdí aj po opratí. Vymeň za niečo trošku kvalitnejšie. Ale býva problém to odhadnúť.
@vulka kupujem, čo mi sedí, podprsenky mám všetky Under Armour. Nemyslím, že sú to úplné smejdy. A ako píšem vyššie, našla som už gel, ktorý pomohol. Ale máš pravdu, že funkčné tričko s merinom nesmrdi vôbec. Len teda prádlo s merinom stojí majland 🫤
@anonym_autor pred pranim pod tecucou vodou v umyvadle trochu preplachnem cast podpazusia s trochou pracieho gelu, az potom vkladam do prania.
@vulka kupujem, čo mi sedí, podprsenky mám všetky Under Armour. Nemyslím, že sú to úplné smejdy. A ako píšem vyššie, našla som už gel, ktorý pomohol. Ale máš pravdu, že funkčné tričko s merinom nesmrdi vôbec. Len teda prádlo s merinom stojí majland 🫤
@anonym_autor To máš pravdu, ceny sú vysoké.

Ja na muzske “zapotene” kupujem taky prasok od HG na odstranovanie zapachu zo sportovych veci. Kupujem v Teta drogerii a ten isty gel ako Maca.