icon

Vie niekto presné zloženie vôní Puella?

15. nov 2023

Neviem nájsť informácie o zložení vôní Puella, ani zo stránky puella mi nenapísali, aké zložky tie vône obsahujú. Viete niekto presnejšie informácie? Ďakujem

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
15. nov 2023

@beata_k už viem, čo to robí, aj to rozpúšťa farbu na povrchu, len tam nie je uvedené zloženie. Myslím, že to môže poškodiť pľúca. Strašne z toho kašlem Vyhodím to do koša.

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
15. nov 2023

@beata_k veď to, len vzorky za 1e na skúšku, ale fakt strašne ma bolia priedušky. Nechápem tiež, tie veci strašne cítiť. No nič pre mňa. Vďaka.

suzitok
•
15. nov 2023

ja som tie vzorky kupila tiez a teda iba jednu vonu som citila, ale to tak, ze som musela vsetko preprat, lebo to sa nedalo dýchat, drazdilo nas to na kasel...zvysne som pouzila tiez a vona savyprala, alebo co, absolutne nebolo citit...tiez to nekupim uz

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
caroline_
•
15. nov 2023

Radšej ani nechci vedieť :D

maca1984
•
15. nov 2023

Si si istá že to na stránke nie je ?
Lebo ja som to tam čítala a čítam to aj teraz.

viestta
•
15. nov 2023

@beata_k nejdem obranovat kvalitu a obsah tych vyrobkov, ale plast rozlepta aj tee-tree oil a dokonca aj cisty pomarancovy

j93375
•
15. nov 2023

.

beata_k
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
15. nov 2023

@maca1984 dáš mi link prosím ťa, ďakujem.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
maca1984
•
15. nov 2023

Otvor si konkrétny výrobok a dole pod obrázkom je -Parfumy na pranie neobsahujú: ťažké kovy, znečisťujúce reziduá, dioxán, SVHC, parabény, PBT/vPvB látky, mikroplasty ani nanolátky.

Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu a nebol testovaný na zvieratách. Viac informácií o zložení... na to klik

autor
•
15. nov 2023

Už som to našla.

autor
•
15. nov 2023

@maca1984 neviem, čo z toho konkrétne môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest.

autor
•
15. nov 2023

@maca1984 ďakujem.💙

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
15. nov 2023

@suzitok tak to mám tiež, strašný kašeľ ako sa to sušilo, aj po usušení mi tá vôňa dráždi dýchanie.

autor
•
15. nov 2023

@miriam11 pravda. Neodporúčam ani skúšať.

puella_vone
•
Odpoveď bola odstránená
•