icon

Voňavý domov: Ktoré vône stoja za to?

24. jan 2026

Ahojte.. ako ste spokojné s vôňami z voňavého domova? Ktoré vône stoja za to a sú výrazné?

crazy_cat_lady
24. jan 2026

Ja som spokojna, oblubenu mam agatu 😂

dididudu
24. jan 2026

Diamante, ylang, Bamboo, Martina, perla. Mne sa ich páči veľa 😊

anonym_97baa4
25. jan 2026

chemicky vonavy domov, nie, dakujem

anonym_c5ec2a
25. jan 2026
@anonym_97baa4

chemicky vonavy domov, nie, dakujem

@anonym_97baa4 nikto sa nepýtal na tvoj názor, autorka sa pýta na niečo iné....milujem tieto komentáre, už len to, že výjdes na ulici, dychas chemický sajrajt, ak teda nejdes náhodou v plynovej maske....

ivicatolic
25. jan 2026

@anonym_autor nekupovať, čistá rakovina na pľúca 👉

autor
25. jan 2026
@ivicatolic

@ivicatolic a ake avivaze su nechemicke?

ivicatolic
25. jan 2026
@anonym_autor

@ivicatolic a ake avivaze su nechemicke?

@anonym_autor to isté, nekupovať, v prachu je vône dosť, aj to je chémia, bohužiaľ prať musíš.... Na vôňu doma - polovica pomaranča , vnútro zjesť, posypať škoricou, napichať klinčeky 👍

anonym_c5ec2a
25. jan 2026
@ivicatolic

@ivicatolic toto tvrdí žena, ktorá je v skupine silikóny a umelé prsia, predpokladám že aj dotyčné ich má? A toto není indikácia na rakovinu? 😆

anonym_55ddd7
25. jan 2026
@ivicatolic

@anonym_autor to isté, nekupovať, v prachu je vône dosť, aj to je chémia, bohužiaľ prať musíš.... Na vôňu doma - polovica pomaranča , vnútro zjesť, posypať škoricou, napichať klinčeky 👍

@ivicatolic v akom prachu?

zuzanakatrakova
25. jan 2026

@anonym_autor už ich nemusím, už nie sú ako pred tým...kedysi aj krajšie vonali teraz sa už pokazili

zuzanakatrakova
25. jan 2026

@anonym_autor a ešte mi zničili práčku takže za mňa niee

ivicatolic
25. jan 2026
@anonym_c5ec2a

@ivicatolic toto tvrdí žena, ktorá je v skupine silikóny a umelé prsia, predpokladám že aj dotyčné ich má? A toto není indikácia na rakovinu? 😆

@anonym_c5ec2a ach... máš smolu ... pozeráme sa tam s manželom a komentuje....😆😆😆😆👉👉👉👉

ivicatolic
25. jan 2026
@anonym_55ddd7

@ivicatolic v akom prachu?

@anonym_55ddd7 na pranie

lenkakamen
Autor odpoveď zmazal
anonym_06881e
27. jan 2026
@anonym_c5ec2a

@anonym_c5ec2a jak raz dva lustrujes 🤣

dominima
Včera o 12:21

Ja mám rada svieže vône čiže šport, ylang, Agáta, ninfea, diamante sú moje top vône;)

slavomira236
Dnes o 09:37

@anonym_autor mam uz dlhsie dianante ylang ylang..ja to davam len obcas pouzivala som aj avivaz a to len modre cocolino a modry kuchelwaich. Od kedy som presla na savo gel jarna sviezost uz nedavam nic. Negreba krasne veci vonaju aj po vysuseni.