Využívate upratovacie služby na bežné upratovanie?
Ahojte, sú tu maminky, aj nemaminky samozrejme 🙂 , ktoré využívajú upratovacie služby? Na bežné upratovanie myslím, napr. raz týždenne?
Nestíham vôbec, resp. by som sa radšej venovala deťom, rodine, veciam, ktoré ma bavia.
Ale na druhej strane neviem, či by mi nebolo nepríjemné, keby sa mi niekto cudzí chytal vecí :-/ Je to o zvyku? Na dobré sa rýchlo zvyká?
Alebo už keď teraz nad tým rozmýšľam, nie je to služba pre mňa?
Ďakujem a prajem pekný deň.
Je to o zvyku. Skús, ak budeš nespokojná, vždy to môžeš zrušiť.
@thereisabear Chodí ti niekto upratovať? Sú tam nejaké "pravidlá"?
@thereisabear Chodí ti niekto upratovať? Sú tam nejaké "pravidlá"?
@anonym_autor využívali sme to v minulosti. Pravidlá si nastavíš, ako potrebuješ. Nebolo to zložité, proste prach, vysávanie, podlahy a kúpeľne. Ak bolo potrebné čosi navyše alebo čosi prehliadla, povedala som.
@anonym_autor keď si to môžeš finančne dovoliť tak by som to určite využila 🙂 mne bola párkrát upratať pani dom 🙂 ja som na vysokej škole chodila upratovať domácnosť a nechávali má aj doma samú 🙂 pravidlá si nastavíte po dohode s upratovackou
@anonym_autor keď si to môžeš finančne dovoliť tak by som to určite využila 🙂 mne bola párkrát upratať pani dom 🙂 ja som na vysokej škole chodila upratovať domácnosť a nechávali má aj doma samú 🙂 pravidlá si nastavíte po dohode s upratovackou
@mullerova46 Presne to, že človek má dajme tomu na to financie - a ten čas, ktorý tomu venujem + teda po nástupe do práce veľa vecí nestíham poriadne, stále sa naháňam, že by mi to uľahčilo život.
najlepšie presne spíš na papier čo ano čo nie
napr. či chceš prat, skladat veci alebo jej nachystaš tento kôš oprat a ty opereš pradlo a čo nechceš
alebo žehlenie, či chceš uložit veci do skrine alebo nie
či chceš len sanitu alebo aj poličky utret ..
či chceš prezliezt periny alebo nie ... atd ...
ked si to môžeš dovolit chod do toho ...
@anonym_autor uvidis, ze si zvyknes velmi rychlo, dolezite je najst niekoho doveryhodneho na odporucanie niekoho ineho. Mne tiez dlho trvalo, kym som nasla zenu, ktoru s kludom necham samu v mojom dome, nechcela som len tak hocikoho.
Mne chodi raz do tyzdña na 4 hodiny, ja zatial idem do fitka plus dorobim si veci v praci, a je to uzasny pocit vratit sa do uprataneho voñaveho domu
Ja by som to vyuzivala čo je na tom zle !
Nikdy by som si do bytu a svojho súkromia nepustila cudzích, aj keby že profesionálov. Až taká pohodlná či zaneprázdnená nikdy nebudem.
Ja som kedysi chodila upratovat 🙂 vsetko je o dohode. Vzdy sme si na zaciatku dohodli zoznam veci, ktore treba spravit. Zaklad bol utriet prach, vycistit wc, kupelne, kuchynu, povysavat a umyt podlahu. Raz za cas umyt okna alebo terasu atd. Nechavali ma bezne doma samu.
@anonym_autor vyuzivam, neprijemne mi to nie je. Viac neprijemne by mi bolo mat bordel doma 😂 takto volny cas co by som venovala uprarovaniu venujem efektivnejsie
Kamarátka má pani ktorá jej chodí upratovať každý týždeň také základné upratovanie a tá istá pani jej robieva aj veľké upratovanie ( okná, žalúzie ,kuch.linka ...). A to už minimálne 8 rokov.
Kamarátka má pani ktorá jej chodí upratovať každý týždeň také základné upratovanie a tá istá pani jej robieva aj veľké upratovanie ( okná, žalúzie ,kuch.linka ...). A to už minimálne 8 rokov.
@maca1984 A kamarátka má tuleniu nemoc či si nechce dogabať umelé nechty?;)
Využívame raz mesačne + keď máme v bytovke službu, je to super vec keď potrebuješ "generálne upratovanie, dohodnete pravidlá čo áno čo nie a idete na to 🙂
@anonym_023a6a a keby aj tak čo .... ked na to ma prečo nie ... niekomu sa € navyše zidu a niekto si môže využit čas podla svojich predstáv
kde je napísané že žena musi makat v domacnosti , glančit od rana do večera atd ...
@anonym_023a6a joj aka milucka osoba si, teba by bolo treba stretnut
Mám pani, ktorá mi chodí raz za dva týždne. Také bežné upratovanie si robím sama.
@anonym_023a6a a keby aj tak čo .... ked na to ma prečo nie ... niekomu sa € navyše zidu a niekto si môže využit čas podla svojich predstáv
kde je napísané že žena musi makat v domacnosti , glančit od rana do večera atd ...
@sara07 Nikde to netvrdím, ale nezvládať alebo nechcieť zvládať základné upratovanie je tak trochu aj hanba.
@sara07 Nikde to netvrdím, ale nezvládať alebo nechcieť zvládať základné upratovanie je tak trochu aj hanba.
@anonym_023a6a naozaj som nemienila k tomuto už nič dodávať, ale kamarátka naozaj nie je z tých čo by mali tuleniu nemoc, alebo nechty ktoré si nechce poškodiť. Študuje druhú Vš, a druhá je medicína, má dve deti, a vlastný podnik. Takže nabudúce si prosím ťa, tieto sprosté poznámky odpusť.
A aj keby to bola pipenka ktorej sa nechce upratovať, ale má na to, teba je do toho 💩
@anonym_023a6a naozaj som nemienila k tomuto už nič dodávať, ale kamarátka naozaj nie je z tých čo by mali tuleniu nemoc, alebo nechty ktoré si nechce poškodiť. Študuje druhú Vš, a druhá je medicína, má dve deti, a vlastný podnik. Takže nabudúce si prosím ťa, tieto sprosté poznámky odpusť.
A aj keby to bola pipenka ktorej sa nechce upratovať, ale má na to, teba je do toho 💩
@maca1984 A nie si tá kamoška ty? Taká podráždená....relax, niekedy vraj pomáha práve to upratovanie!;)
Nikdy by som si do bytu a svojho súkromia nepustila cudzích, aj keby že profesionálov. Až taká pohodlná či zaneprázdnená nikdy nebudem.
@anonym_023a6a moja reč, radšej budem mať bordel akoby niekto chodil u mňa
Kedysi som si privyrábala upratovaním cudzích domácností.Vacsinou si domáci vážili, že ich čakal po príchode domov poriadok,o upratovaní po prerábke alebo maľovaní nehovoriac.Rokmi som sa dostala do úlohy domácej, ktorú teší, keď jej umyjú okná, žalúzie, vrch kuchynskych skriniek...Nic negatívne nie je na tom,ak si niekto dáva občas alebo aj pravidelne upratovať dom/byt

Je to o zvyku. Skús, ak budeš nespokojná, vždy to môžeš zrušiť.