icon

Z práčky počas prania vrchom vytekala pena

vamajka
27. jún 2023

Dnes pocas prania mi z pracky vrchom vytekala pena, ale doprala normalne a pradlo bolo vyprate. Nestretli ste sa s tym niektora?

abdn16
•
27. jún 2023

Asi si dala vela pripravku na pranie. Ja som sa uz tak parkrat bala, ze mi bude vytekat pena, ked som videla co sa dialo v bubne 😅 Robilo mi to pri zaclonach a este ked som prala postelne, ktore nebolo bavlnene.

lucmirka124
•
27. jún 2023

Vela gelu na pranie,nic sa nedeje, len menej ho davat ked vidis ze viac peni.pozname🤣

vamajka
autor
•
27. jún 2023

@abdn16
@lucmirka124 Mne sa to este nikdy nestalo. Mam zvrchu plnenu takze nevidim co sa deje vo vnutri. Prala som uteraky tak som dala trosku viac prachu no nie o vela ako obycajne

majamat
•
27. jún 2023

@vamajka ja mam v poslednej dobe s tym problem.

pouzivala som Sanytol praskovy, davala osm 2 odmerky bezne k prasku. prasku som davala tak 120ml.
potom som prala znova a nejak som si precitala navod, ze 3 odmerky treba, tak som dala a v pohode. no potom zrazu sa mi stalo, ze v pracke bolo vela peny. salsie pranie som dala menej a zas vela peny. kolegyna mi povedala, ze pouziva Sanytol praci gel, tak som skusila aj ten a opat vela peny,a le ze hozne vela. mam spredu plnenu pracku a radsej som ju stopla, zospodu vypustila vodu. babrala soms a s tym dlho, lebo to tecie pomaly.
ked som vytiahla pradlo zb tej peny, musela soms a smiat, normalne ta pena tam zostala a v nej diera ako v jaskyni. zbierala so ju do vedierka.
ked som bubon ocistila atocila som s nim, citila som ako je okolo husta pena.
raz mi tusim aj pena vytiekla, spolu s vodou.

tak si teraz davam pozor, davam toho malo.

vamajka
autor
•
27. jún 2023

@majamat Aj ja davam 2 odmerky sanytolu v prasku je to tym?

zaba21
•
27. jún 2023

@vamajka

Podľa môjho názoru sú použila veľa prášku .

Stalo sa mi to na dovolenke, keď som použila do práčky prášok na ručné pranie.

majamat
•
27. jún 2023

@vamajka novyzera, ze je nejaky viac penivy.
a kolko davas klasickeho prasku?

vamajka
autor
•
27. jún 2023

@majamat prasok davam odoka vzdy cca rovnako dnes som dala o malicko menej. Prala som uteraky na 60 a toho sanytolu davam tiez vzdy rovnako

vamajka
autor
•
27. jún 2023

@vamajka oprava o malicko viac

majamat
•
28. jún 2023

@vamajka ja mam taku odmerku a davala som prasku okolo 100ml, ale sem tams a mi podarilo nabrat okolo 120ml, mozno aj trosku viac. teraz si dam pozor, nech to nie je vela. a odmerky teda len 2. musim tak postupne skusat, lebo ma to prekvapilo.
znama mi hovorila, ze do pracky treba fakt malo tychto pracich pripravkov. ze jej to povedal opravar. pritom v navode na prasku mas kolkokrat take davky, ze hroza.

pozri, co som nasla, aj ked dalsie 2 claky odporucali navod na obale prasku. no evidentne je treba davat prasku asi menej a asi zvlast, ked sa kombinuje so sanytolom.

domkakvet
•
28. jún 2023

@vamajka dala si vela prasku.

mamusa123456789
•
3. júl 2023

Mne sa toto stáva, keď mám máličko prádla v práčke a gélu dám rovnako ako keď mám pracku normálne naplnenu

adara777
•
25. júl 2023

Vyčistiť filter. Mne to robilo, keď ušla vreckovka color toucher do filtra