Zvládne práčka vyprať syntetický paplón?
odstrihla som z neho davno stitok, takze netusim presne zlozenie, ale vyzera to na syntetiku. do bubna sa zmesti, len mam obavu, co spravi ked nasiakne vodou a bude poriadne tazky. periete taketo paplony normalne doma?
neprala by som ho v práčke možeš si ju zničit, u nás su take tie pracie automaty a tam sa dá dat až 18kg alebo čistiaren
neprala by som ho v práčke možeš si ju zničit, u nás su take tie pracie automaty a tam sa dá dat až 18kg alebo čistiaren
@verkak33 ty nám budeš čoskoro rodiť? budliki mudliki 😊👍🍀🍀🍀 pošli nám potom radostnú zvesť, môžeš aj bábätko 😊🖐️😊
@verkak33 ty nám budeš čoskoro rodiť? budliki mudliki 😊👍🍀🍀🍀 pošli nám potom radostnú zvesť, môžeš aj bábätko 😊🖐️😊
@ivicatolic Áno, nech spraví divadlo celému MK.
@ivicatolic už som velmi nervozna :D
Raz muž opral aj vankúš aj paplón a s tej výplne sa spravili také gule a mohol ísť akurát tak do koša
@ivicatolic Áno, nech spraví divadlo celému MK.
@anonym_a5de6c ???? píšeme o radostnej zvesti
@ivicatolic už som velmi nervozna :D
@verkak33 bude to tak , ako to má byť...toto si opakuj, drž sa žienka 🙂👍🍀
Periem single paplony aj velke dvojky z manzelskej postele bezne a casto. Mam pracku na 8kg pradla. Treba malo prasku lebo vypeni. Stalo sa mi raz pri jednom paplone ze mi nechcelo vyzmykat lebo velmi nasiakol. Je to dvojity a dost hruby zimny paplon. Musela som ho vytiahnut z pracky a vyzmykat vo vani a potom postupne najprv na najmensie otacky zmykat. Uz ho nepouzivam presne preto ze sa neda lahko vyprat.
Periem bezne paplony na 60stupnov, tiež je to taky synteticky materiál a na štítku je povolená 60tka. Nikdy sa nič s nimi nestalo. Následne do susicky, su ako nové. Jediný problem su vankúše, tá vypln sa zdeformuje, lebo nie je tak presivany ako paplon. Ale uz som si na to zvykla a vzdy kusok vyparam otvor a napravím.
@anonym_autor Škoda, že si ten štítok odstrihla. Je tam vždy písané, do akej kapacity práčky na kilá môže ísť.
mám práčku na 8kg presne kvôli paplónom. Ale nemáme ich nejaké brutálne hrubé, ale ani také úplne tenké - letné.
Bežne periem aj ľahšie paplóny, pričom do bubna pridávam dve tenisové loptičky. Vďaka nim sa paplóny lepšie vyžmýkajú a výplň zostane ako nová. 😊
@verkak33 bude to tak , ako to má byť...toto si opakuj, drž sa žienka 🙂👍🍀
@ivicatolic dakujem už nech to je zamnou ufff :D
@anonym_autor ja do svojej 8kg pracjy narvala velky tkany koberec opralo ho len nevyzmykalo. Dnu isel lahko ale von vytiahnut horsie jak porod plny vody tazky . To bol boj...

@anonym_autor periem len tie ultra ĺahké a tenké. Normálny daj do čistiarne