11-mesačná odmieta umelé mlieko
Ahojte baby tie co mate babatka v podobnom veku, mate niektorá problem ze babatko nechce UM? Je mozne ze to je dočasne? Celkom sa bojim ze ho prestane pit nechce ho ani v kaši. Ked nekojim od 5 mesiaca aspon to UM som jej davala chutilo jej hovori sa ze pre deti je to velmi dobre co sa týka imunity aj vsetkoho. Viete mi povedat k tomu nazor vas? Dakujem
m9j syn v tom veku bol bez UM davala som mlieko do omacok, jogyrty, syr, tvaroh...
Ja som obe moje deti kojila do jedného roku. Syn 11,5 mesiaca, dcéra 9,5. Syn potom ešte chvíľu nedával kaše,dcéra vôbec,iba obyčajné kravské a nič im není, aj celkom zdravé su
@avery2506 nechce vobec, nevypije celu flasu ako doteraz, alebo len vynechava niektore davky?
aj ked je to asi jedno, lebo 11 mesacne, skoro rocne dieta by uz malo v podstate konzumovat normalnu plnohodnotnu stravu, takze mlieko ako take az tak nepotrebuje. vitaminy dostava v ovoci a zelenine, bielkoviny a tuky v mase, vajciach, syroch.... mozes jej obcas urobit krupicu z kravskeho mlieka, alebo "kakauko", cize nahradzat um inymi sposobmi.
moj v tom veku postupne prestal vynechavat jednotlive davky, najskor prestal pit poobede, potom nepil ani rano, neskor prestal pit pred spanim.....

@avery2506 môj starší syn nepil UM od 8-9 mesiacov.... Len kašu s lyžičkou, fľašu nechytil do pusy ..