4,5-mesačné dieťa veľmi málo pije
Mamicky zase ja. Mala ma uz 4,5m a kazdy druhy tyzden sa trapime s jedlom. Umele mlieko.
Tyzden papa ukazkovo, aj navysuje no potom sek a odmieta. Nepapa aj 10h cez den. Zje malicko. Podari sa,uz len malo v polospanku.
Cika kaka smeje sa spi neplace.
Mate s tym skusenost?? Ja som zufala.
S dr som to samozrejme riesila. Chcela hospitalizaciu na pozorovanie, no aj sestra z nemocnicd vravela, ze nic robit nebudu, len pozorovat, ze si akurat rozbijeme rezim.
Chcela som
Vysetrenia bruska alebo krvi atd.
Dr volala na gastro a tam dr ze pokial je ok tak by tiez nic nerobili ziadne vysetrenia ...
Cize zufalstvo.
Nasa dr neporadi s nou sa bavit neda.
Chcem pocut ci si mysli ci je to ok ci su to len obdobia alebo co. Ci to nemam do nej tlacit a vyskusat ju nevhat kolko vydrzi. Alebo prostr poradit...
A nie ze co od nej chcem pocut. Ze sak zmente mlueko.
Ale brusko ju neboli. Papa krasne jednu dobu cize v mlieku to nebude.
Neviem
Niekomu proste nechutí a rozje sa až v puberte. Ak je inak v poriadku prestaň stresovať.
@januska12323 ked ona trkvasko ani vodu nechce ja viem tu este nemusi. Ale na sa velmi bojim dehydratacie. Dakujem za podporu.
Snazim sa hodit do kludu.
Prva dcerka ta pila zas kazdych 30 minut po trochach. Tato druha aj 10h nepapa. A za celych 24h papa mozno 3 az 4x.
A vodu tiež nechce piť? Skusaj z rôznych pohárikov, malou lyžičkou, striekačkou. Dávaj jej ovocie melón, jahody, broskyne, jablká, uhorky... všetko také vodové.
@matiska15 pokial prosperuje a ma vysetrenia ok tak by som iba casto ponukala... Ci vodu alebo mliecko a strazila pocet pocikanych plienok

@matiska15 ak nemá žiadny problem, prosperuje, priberá, je veselá nič by som neriešila a už vôbec nie že ísť do nemocnice. To je taký stres pre teba aj pre ňu, že sa to môže ešte zhoršiť. Na tvojom mieste by som jej len nukala dokola. A už ma 4,5 mesiaca, je na UM, treba ju začať prikrmovat. Duplom keď je taký nejedak a mlieka moc nevypije.